Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.03. 2024
Dnes má svátek Soňa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jak se staví sen 7.7. 2012

4. 07. 2012 | Televizní tipy

Nejpopulárnější stavební a designová show Jak se staví sen, v níž náš deco tým vždy vybraným zájemcům promění bydlení podle jejich přání i vlastní invence, a její XI. řada se vrací v reprízách na Prima family! Uvidíte, jak naši designéři plnili tajné sny rodin, které se do Jak se staví sen přihlásily. Pořadem Jak se staví sen opět provází moderátor Pavel Cejnar.

 

V pořadu Jak se staví sen vysílaném 7.7. 2012 se představí manželé Lucie a Karel Novotných, kteří bydlí s tříměsíčním synem Karlem v klasickém vesnickém přízemním domku.

 

Jak se staví sen 7.7. 2012Lucie je momentálně na mateřské dovolené, předtím pracovala jako obchodní referentka v cestovní agentuře. Baví ji španělština a Španělsko jako takové – také tam dříve asi pět let žila a pracovala. Miluje středozemní kuchyni, cestování, sport, tanec, je energická a soutěživá. Manžel Karel je učitelem v anglické mateřské škole. Jako protipól ke svému povolání miluje adrenalinové sporty – lezení, jízdu na  motorce, rychlá auta, tři roky boxoval. Jezdí na kole, miluje přírodu, hraje na několik nástrojů, rád cestuje... S Lucií mají hodně zájmů společných – jejich největším štěstím je ale syn Karel, toho jména již 4. v rodině, takže mu říkají Karel IV.

 

Domek, ve kterém Karel s Lucií bydlí, je obdélníkového půdorysu a místnosti jsou tam řazeny za sebou a jsou průchozí. Manželé si přejí vytvořit ložnici v místnosti která leží na konci domu směrem do ulice. V současné době slouží jako skladiště nepotřebného nábytku. Protože stávající koupelna je umístěna až na druhém konci domu, chtěli manželé do „WC koutu“ místnosti, který je v současné domě oddělen od jejího zbytku zděnými příčkami, umístit záchodovou mísu a sprchový kout, aby nemuseli běhat z ložnice do koupelny přes celý dům. O zbudování nové ložnice s koupelnou se v pořadu Jak se staví sen vysílaném 7.7. 2012 postarají designéři Anna Lacová, Jan Ranný.

 

Pořad Jak se staví sen sledujte 7.7. 2012 od 18:00 hod na Prima family.

 

 

Zdroj, foto: Prima Family
Petra Škodová



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Jak se staví sen 7.7. 2012:

Jak se staví sen 7.7. 2012
Jak se staví sen 7.7. 2012
Jak se staví sen 7.7. 2012
Jak se staví sen 7.7. 2012
Jak se staví sen 7.7. 2012
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !