Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 23.04. 2024
Dnes má svátek Vojtěch
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jak se staví sen - Celý svět v obýváku

13. 06. 2010 | Televizní tipy

Petr Mocek a Zuzana Zajíčková už nechtějí žít v obývacím pokoji, který je směsicí nábytku po rodičích a prarodičích, navíc obohacenou o sbírku cestovatelských trofejí. Dodat designovou šťávu jejich království v dřevotřískovém domku se pokusí Simona Fritz a Zdeněk Němec. Jak dokážou zkombinovat moderní a koloniální styl?

 

Dům Petra a Zuzany byl postaven na začátku 80. let během jediného týdne z prefabrikovaných dřevotřískových stěn. Vybavení obýváku je po rodičích z 90. let a jako ozdobu v něm najdeme sbírku dekorativních předmětů z Etiopie a Iránu, kde Petr s rodinou prožil část svého dětství. Zakomponují designéři tyto kousky do nového interiéru?

Mladý pár by si přál moderní styl s čistými liniemi a dotekem kolonialismu. Slečna Zuzana miluje Anglii a anglickou přírodu. Jak Simona zpracuje tyto informace? Bude mít úspěch s nápadem vytvořit v obývacím pokoji odvážnou galerii?

 

Do místnosti se designéři pokusí zakomponovat vztah majitelů nejen k Anglii, ale i k Asii, Etiopii a Vatikánu. Jako bonbonek přidají několik kousků z Indočíny. Jak skloubit celý svět v jediné místnosti a udržet čistý styl?

 

Vytvoření světové galerie z obývacího pokoje mohou diváci sledovat již v pondělí 14. června od 21.20 na Primě!

 

Zdroj: Prima

 

Gabriela Straková

ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !