Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jak se staví sen - Čtyřčlenná rodinka v jediném pokoji

12. 03. 2011 | Televizní tipy
Designéři Zuzana Strouhalová a Radovan Mačák vykouzlí v dalším díle show o krásnějším bydlení jedinečný interiér pro mladou rodinu z Kamenice u Prahy. Jak se jim podaří vměstnat do malého prostoru veškeré vybavení?

Proměna se tentokrát bude týkat malého bytu 2 + kk v novostavbě. Bydlí  v něm mladá rodinka se dvěma dětmi, které už nezbyly finance na pořádné vybavení. Poradí si designéři s nelehkým úkolem vytvořit krásný interiér pro čtyřčlennou domácnost na malém prostoru?

Vymyslet novoprima-jak-se-stavi-sen-pokoj-predu kuchyni i obývák na pouhých 18 m2 je opravdový oříšek. Do prostoru se musí vejít několik funkčních zón – kuchyň, obývák, jídelna i koutek pro počítač. Rodina je aktivní, líbí se jí spíše moderní styl a miluje odstíny zelené a žluté barvy. Jak se to odrazí na výsledném designu?

A jak si poradit s malým prostorem a vytvořit v něm funkční a atraktivní interiér vyhovující potřebám aktivních majitelů?

Sledujte vznik plnohodnotného bydlení na minimálním prostoru již v sobotu 12. března od 18.00 v Jak se staví sen na Primě!

Zdroj: Prima

Veronika J.
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
tak tam musí byť ale husto
Obrázek uživatelky
profil
tak tam musí byť ale husto
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles