Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jak se staví sen - Obývák, nebo hudební zkušebna?

26. 03. 2011 | Televizní tipy
Do muzikantského bytu se v pořadu Jak se staví sen vypraví Karolína Reslerová a Petr Záluský, dvojka ostřílených designérů. A že se jejich fantazii meze nekladou, potvrdí následující úkol: Musí vytvořit originální obývák pro vášnivého hudebníka a jeho rodinku. Jak se s netradičním interiérem vypořádají?

Tomáš Karmazín žije s partnerkou a dvěma malými dcerami v bytě, kde je zoufale zapotřebí dát nový kabát obývacímu pokoji. Designéři z Jak se staví sen navíc dostanou neobvyklé zadání: Vytvořit místnost vhodnou jak pro rodinný život a setkávání s přáteli, tak pro zkoušení hudebních čísel. Jak si s tím odborníci na krásné bydlení poradí?

Ve stávajícím obýváku není sklouben koníček s praktickými nároky rodinného života. Místo komody je mixážní pult s počítačem, obrovská hifi soustava, klávesy, aparatura, spousta CD, stojany na kytary a samozřejmě všudypřítomné kabely. Zvládnou designéři z Jak se staví sen vytvořit praktický interiér a zároveň zachovat veškeré vybavení? A jak vyřeší nedostatek úložných prostor?

Kromě designu, který inklinuje k metalickému ladění, si musí designéři poradit také s nutným odhlučněním. Jakými prostředky ho lze v Jak se staví sen dosáhnout?

Vznik muzikantského a zároveň rodinného bydlení uvidíte již v sobotu 26. března od 18.00 na Primě!


Zdroj: Prima

Mirka Bali
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
včera jsem koukala a proměna se povedlaSmajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles