Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jste to, co jíte 17.4.2017

17. 04. 2017 | Televizní tipy
Některým lidem osud naloží víc, než jsou schopni bez šrámů unést. Když za problémy stojí těžká nemoc, vše ostatní se zdá být nepodstatné. Kila navíc jsou pak to poslední, co se řeší. Pokud však špatné stravování ovlivňuje zdraví a psychiku nemocného, je na čase s tím něco udělat. A o to se pokusila i paní Zuzana, hrdinka dalšího příběhu oblíbeného pořadu Jste to, co jíte. Uvidíte už v pondělí 17. dubna ve 21.30 na Primě.

Jste to, co jíte – 17.4. 2017:


Zuzana Wedlová (28) ze Srubce u Českých Budějovic nebyla nikdy extrémně silná. Po porodu dnes 6leté dcery Natálky měla 70 kg. Finančně nepříznivější situace ji ale nutila se uskrovnit. Šetřili hlavně na jídle, a ona tak jedla rohlíky a chleba, a to většinou na noc. Přes den se snažila vydržet co nejdéle bez jídla. To vedlo k tloustnutí. V roce 2013 jí navíc diagnostikovali rakovinu lymfatických uzlin v mezihrudí a musela absolvovat ozařování. V té době dokázala sníst i 10 kuřecích stehen na posezení. Za půl roku se dostala na váhu 115 kg. Nemoc prozatím ustoupila, dnes je zdravá a chodí na kontroly.

Jste to, co jíte 17.4.2017S manželem Bartošem jsou spolu 10 let a on je její velkou oporou. Jí se ale zdá nespravedlivé, že zatímco ona bojuje s váhou, on je hubený jako v době, kdy se poznali. Zuzana s úsměvem říká, že se poznali před 45 kily! Motivací zhubnout je zejména její dcera, se kterou si kvůli nevalné kondici a častému zadýchávání nemůže hrát tak, jak by chtěla. Chce opět vrátit i společné rodinné chvíle, kdy všichni sportovali. Jízda na kole, na bruslích, několikakilometrové túry, to jí obohacovalo život. Od té doby, co má kila navíc, se sportovat stydí.

Vyhýbá se i společnosti, i když v minulosti s manželem nevynechali žádnou zábavu či kino. Pokud se s někým setká, jsou to jen nejbližší přátelé, před kterými se nestydí. „Mám problém hlavně v duši. Cítím se zkrátka blbě! Nechodím mezi lidi, stydím se. Řeknu manželovi, ať jde do kina sám, a pak doma brečím. Jsem z toho nešťastná!“

Zuzana vše dělá na 1000 % a před lidmi, často i svými blízkými, se snaží být silná, a oni tak netuší, že má nějaký problém. Nejvíce ztloustla před 3 lety, kdy bojovala s rakovinou a přibrala 35 kg. Mnoha lidem o nemoci neřekla, aby neměli obavy. Poté sice díky DVD Hanky Kynychové zhubla 20 kg, následným přejídáním je ale nabrala zpět. Před ostatními jí přes den zdravě, večer se ale přejídá nezdravým jídlem.

Navenek dělá silnou, ale vevnitř je, jak sama říká, stříška z karet, která se hroutí. Předstírání hrdinství ji vyčerpává, jídlem pak dobíjí energii. I přesto, že v manželství je šťastná, o manželových citech pochybuje. Psycholožka Laura Janáčková dobře ví, že Zuzana si musí především uvědomit svou vlastní hodnotu.

Kondici má Zuzana katastrofální. Zvládne za 4 měsíce vysněných 50 km na kole s manželem? Sportovat začne za dohledu sestry Mirky, se kterou je 2x týdně na kole a 4x týdně v posilovně. Ke cvičení doma se přidá i její dcera. I když proti ní byla nemoc, kterou prodělala, nakonec má dole 7 kg tuku a tréninkem si zformovala postavu. V pořádku jsou i zdravotní výsledky. Dva měsíce po natáčení zhubla další 3 kila. Kvůli dceři se s manželem navíc přihlásili do kurzu lyžování, aby mohli jezdit na hory.

Další díl oblíbené show Jste to, co jíte,
uvidíte již v pondělí 17.4. 2017 od 21:30 na Primě!


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Jste to, co jíte 17.4.2017:

Jste to, co jíte 17.4.2017
Jste to, co jíte 17.4.2017
Jste to, co jíte 17.4.2017
Jste to, co jíte 17.4.2017
Jste to, co jíte 17.4.2017
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !