Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jste to, co jíte 24.4.2017

24. 04. 2017 | Televizní tipy
V závěrečném díle premiérové sedmé řady Jste to, co jíte budeme poprvé v historii tohoto oblíbeného pořadu sledovat rovnou tři příběhy. Dvě sestry a jejich kamarádka, se kterou se znají od dětství, jsou všechny dobrovolné hasičky. A všechny jsou odhodlané zatočit se svými nadbytečnými kilogramy. Společně pak potvrdí skutečnost, že v týmu jde všechno lépe. Uvidíte už v pondělí 24. dubna ve 21.30 na Primě.

Jste to, co jíte – 24.4. 2017:


Iniciátorkou společného hubnutí je Pavla Staňková (41). Vdaná maminka 18letého Lukáše a 10leté Elišky pracuje jako operátorka výroby a zároveň je místostarostkou Krakova u Rakovníka, odkud všechny tři bojovnice s kily pocházejí. Pavla je celoživotně zaměřená na výkon. Jako akční žena je obklopena přáteli, kteří jí upřímně fandí. Do hubnutí proto zapojila i sestru Bohumilu Čechovou (43) a kamarádku Kristýnu Benešovou (30) a bez nadsázky lze říct, že podporovat je bude celá obec, kde se všichni znají a kde to komunitním životem opravdu žije.

Jste to, co jíte 24.4.2017Ze všech tří žen vyzařuje pozitivní energie a odhodlání dostat se do formy. Všechny svorně hlásají: „Nechceme být modelky, ale ani boubelky!“ Dámy to ale nebudou mít jednoduché. V Krakově, kde je téměř každý hasičem, se pořád něco děje, a tak se tam hubne těžko. Všude jsou samé dobroty, kterým nelze odolat. „Každou chvíli u nás pořádáme nějaké víceboje, s manželem se účastníme všelijakých ´srandamačů´, a já už to nezvládám, jak jsem tlustá!“ říká Pavla. Jejím cílem je vejít se do hasičského saka – slavnostní uniformy, které má už deset let a společně s Bohunkou a Kristýnou zvládnout i hasičskou soutěž, kde by se rády postavily na některý z vítězných stupínků.

Pavla váží 97 kg a diety drží polovinu svého života, režim ale nedokáže udržet trvale. V pracovním týdnu se jí to celkem daří, o víkendech ale neodolá nástrahám nezdravého způsobu života. Na neuspořádaném stravování má podíl nejen třísměnný provoz, ve kterém pracuje ona i její sestra, skladnice Bohunka, ale i nadmíra dalších aktivit. Jak sama říká, nedovede si představit nicnedělání, i ve volnu ji baví být aktivní. Navíc má pocit, že všechno musí stihnout! Je ale připravena slevit z nároků a naučit se říkat NE.

Aktivní dobrovolné hasičky vědí, že bez pohybu to nepůjde. Fitness trenérka Hanka Kynychová je proto naučila domácímu kruhovému tréninku. V průběhu natáčení jim připravila i zkoušku kondice – půlmaraton v Havlíčkově Brodě. Ten běžely jako štafetu v týmu s doktorkou Alicí Hauptovou. Cizí jim nejsou ale ani další aktivity. Bohunka si oblíbila nordic walking, její sestra Pavla sportuje 4x týdně a k víkendovým jízdám na kole se k nim přidala i Kristýna, která je v týdnu v Praze, kde pracuje jako kontrolorka v bance.

Po čtyřech měsících byla Pavla lehčí o 17,5 kilogramu tuku a podprůměrnou kondici dostala na nadprůměrnou. Za dalších osm týdnů přidala mínus 5 kilo, celkem tak má dole téměř 23 kilogramů. Její sestra Bohunka umazala pouze tři kila, ale vyrýsovala si postavu, a i když nehubne, sportuje a je ráda, že ve zdravé stravě našla energii, která jí chyběla. Kristýna snížila svou váhu z původních 80 kilogramů o 15 kilo a sportem si dál udržuje postavu.

Závěrečný díl oblíbené show Jste to, co jíte,
uvidíte již v pondělí 24.4. 2017 od 21:30 na Primě!


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Jste to, co jíte 24.4.2017:

Jste to, co jíte 24.4.2017
Jste to, co jíte 24.4.2017
Jste to, co jíte 24.4.2017
Jste to, co jíte 24.4.2017
Jste to, co jíte 24.4.2017
Jste to, co jíte 24.4.2017
Jste to, co jíte 24.4.2017
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !