Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 18.04. 2024
Dnes má svátek Valérie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jste to, co jíte 3.4. 2017

3. 04. 2017 | Televizní tipy
Eva, maminka tří malých dětí, celý život bojuje s váhou, která ukazuje 98 kilogramů. Sklony k obezitě zdědila po své mamince, která sama nosí téměř 130 kilogramů a má navíc i diabetes. K nezdravé stravě začínají mít blízko také Evy malé děti, a proto se rozhodla s kilogramy navíc jednou provždy skoncovat. Jak její boj dopadl, uvidíte v oblíbeném pořadu Jste to, co jíte už v pondělí 3. 4. 2017 ve 21.30 na Primě.

Jste to, co jíte – 3.4. 2017:


Administrativní pracovnice Eva Havránková (33) z Brandýsku u Kladna je momentálně maminkou na plný úvazek. Své tři potomky přivedla na svět krátce po sobě. Syn Míša (6) a dcery Natálka (5) a Verunka (3 měsíce) jí dělají jen samou radost. Co ji už ale těší méně, je její zatím bezúspěšný boj s kilogramy, které po porodech nabrala. Kvůli běhání kolem dětí, péči o domácnost i rozestavěný baráček připravuje jídla často z polotovarů. Na její styl stravování si tak zvykly už i starší děti a zdravé jídlo jim přestává chutnat.

Jste to, co jíte 3.4. 2017Eva se i kvůli tomu rozhodla zhubnout. „Chci se líbit sama sobě a manželovi a cítit se dobře. Váha mě omezuje v ohýbání se, špatně se mi dýchá a moje koníčky jsou na bodu mrazu. Ráda bych žila plnohodnotný život bez omezení, hezky se oblékala, a hlavně bych ráda byla vzorem pro mé děti, aby věděly, že sport a zdravá strava je to pravé pro dobrý život,“ říká mladá maminka.

Eva už jako dítě snědla, co dostala na stůl. Máma jí nikdy nebránila jíst sladké, a ona tak už ve školce byla tlustá. A přesně to pro své děti Eva nechce a sama jim chce být příkladem. Velkou oporu má v manželovi, se kterým jsou spolu 13 let. Kdysi dělala fitbox, chodila do posilovny a milovala jízdu na kole, ráda by tak byla opět aktivní i s celou svou rodinou. Se sportem je třeba po třech císařských řezech začít ale postupně. Fitness trenérka Hanka Kynychová tréninkový plán proto konzultovala nejdříve s fyzioterapeutkou. Eva potřebuje na začátek hlavně balanční cviky zaměřené na posílení svalů pánevního dna a hlubokých svalů. Aby mohla cvičit, zapojil se alespoň na hodinu denně do hlídání dětí manžel.

Úpravu stravování provedl Petr Havlíček s ohledem na fakt, že Eva je kojící maminka,a tak je potřeba myslet na miminko. Evu to nijak nepřekvapí a na hubnutí jde krok za krokem. Jejím cílem je dostat se do formy a zdolat QuickGame, tak zvaný český Boyard na Praze 15. O ten se v minulosti s manželem už pokusila, skončilo to ale fiaskem. Špatná kondice jí zabránila dokončit veškeré nástrahy. Jaké bude nakonec její překvapení, když jí při novém pokusu o jeho zdolání, do kterého se pustí s týmem JTCJ a manželem, bude podporovat i moderátor Libor Bouček? Deset úkolů v deseti komnatách vyžaduje vynikající kondici i týmového ducha. Jak to na druhý pokus Eva zvládne?

Po 4 měsících má Eva váhu nižší o 12 kilogramů a zmenšila se o 4 konfekční velikosti. Nadále hubne a vymýšlí speciální recepty na marmelády, vafle a buchty s minimem cukru. Zvládla rodinný výstup na Sněžku a na extrémním překážkovém běhu Spartan Race uběhla i s rodinou 8 km. A už trénuje na příští rok…

Další díl oblíbené show Jste to, co jíte,
uvidíte již v pondělí 3.4. 2017 od 21:30 na Primě!


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !