Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 24.04. 2024
Dnes má svátek Jiří
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jste to, co jíte 6.3. 2017

6. 03. 2017 | Televizní tipy
Po pěti letech se na obrazovky televize Prima vrací oblíbený pořad Jste to, co jíte. V prvním díle premiérové sedmé řady se divákům představí manželé Máchovi z Ostravy. Michaela se jako žena na mateřské dovolené snaží vařit i jíst zdravě, připravuje třeba i domácí chléb, ale manžel ani děti její kuchyni nijak neoceňují a ona pak po nich dojídá. Patrik má naopak při svých pracovních aktivitách rozhlasového moderátora, majitele autoškoly, občasného řidiče autobusu a baviče na svatbách na jídlo málo času, stres jej pak přivádí k nezdravému stravování. Uvidíte již v pondělí 6. března ve 21.30 na Primě.


Michaela (31) a Patrik (38) Máchovi z Ostravy jsou spolu 4 roky a mají dvě děti – Míšina 10letého syna Vojtu z předchozího vztahu a společnou, dnes 18měsíční dceru Kačenku. „Patrik si mne tak rozmazlil, až jsem za dva roky přibrala 40 kilo,“ prozrazuje Michaela, která se rozhodla zbavit alespoň několika ze svých 129 kilogramů. Její manžel Patrik také není žádný střízlík, se svými 131 kilogramy ji dokonce předčí.

Jste to, co jíte 6.3. 2017Petr Havlíček podnikne nejdříve „nájezd“ na jejich lednici. Co v ní najde? A proč není spokojený se stravováním malé Kačenky? Společně s psycholožkou Laurou Janáčkovou pomalu také vidí příčinu velkého „zajídání“ problémů. Manželé spolu téměř netráví čas, a pokud ano, baví se jen o práci. Společná večeře nebo snídaně je pouhým Míšiným snem. Uvědomí si Patrik vážnost rodinné situace? Srovnají si manželé životní priority?

Bez pohybu se ke kýženému shazování kilogramů nedopracuje nikdo. Fitness trenérka Hana Kynychová však radí v případě nadváhy začít pěkně pomalu. Míše a Patrikovi naordinuje 10 tisíc nachozených kroků denně a k tomu správné cviky na posílení svalů. Manželé se tváří odhodlaně. Jaké je pak pro experty, kteří je bedlivě sledují, překvapení, když zjistí, že v domácí tělocvičně cvičí 3krát až 4krát týdně! To si zaslouží odměnu! Šéfkuchař Pavel Houdek je naučí upéct pizzu z  čerstvě umleté mouky a tak, aby odpovídala jejich nově nastavenému jídelníčku, což si Míša nesmírně přála.

Překvapením ale v průběhu čtyř měsíců není konec. I když jedno nakonec nedopadne tak, jak si všichni moc přáli, a přinese velký smutek. Manželé se však nevzdávají a zdravý životní styl je uchvátí natolik, že si nakonec otevřou i vlastní obchod se zdravou výživou. Míše se tak plní její další sen – lisovat vlastní olej z čerstvých surovin.  

Po týdnech snažení se Míša dopracovala k úbytku 7 kilogramů tuku a mínus 9 centimetrů v pase. Patrik s radostí zamával 15 kilogramům tuku a 16 centimetrům v pase. Dva měsíce po natáčení zhubli pak každý ještě další tři kilogramy. A ve zdravém hubnutí pokračují dál. Dokonce vybourali zeď v obýváku a koupili další stroj na cvičení, aby mohli sportovat společně jako rodina. A Patrikovi se nečekaně splnil i jeho další sen – být moderátorem v televizi.

Další díl oblíbené show Jste to, co jíte,
uvidíte již v pondělí 6. 3. 2017 na Primě!


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !