Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jste to, co jíte - Jak na extrémní otylost

31. 03. 2011 | Televizní tipy
Paní Pavla Truxová z Prahy potřebuje při své extrémní obezitě zdravou cestou shodit desítky kilogramů. Jak uspějí odborníci na zdravý životní styl a správnou výživu při práci s dámou, která váží 190 kg v pořadu Jste to, co jíte? A s jakými komplikacemi se budou tentokrát potýkat?

Pavla Truxová si svými až čtrnáctidenními půsty a držením nesmyslných diet přivodila morbidní obezitu. Do pořadu nastupuje po další zničující dietě. Když se však paní doktorka Cajthamlová podívá do její ledničky, s překvapením zjistí, že nemá co vyhodit. Co bylo špatné, nepatřilo údajně paní Pavle. Kde se tedy stala chyba?

I když paní Pavla tvrdí, že je neustále na dietách, později vyplyne na povrch, že většinou jí stejné nedietní jídlo jako zbytek rodiny. Navíc se téměř nepohybuje a všude jezdí autem, dokonce i pár stovek metrů. Při rodinné poradě proto všichni doufají, že Pavla konečně přejde od mluvení k činům. Budou jí manžel a syn dostatečnou motivací k radikální změně životního stylu v pořadu Jste to, co jíte?

Doktorka Kateřina si s paní Pavlou popovídá a zjistí, že situace není tak jednoznačná, jak se na první pohled jeví. Zdá se totiž, že účastnice hubnoucího programu má dvě tváře. Která nakonec zvítězí? Dá se paní Pavle důvěřovat, že dodrží, co slíbí? A podaří se přece jen završit snahu paní doktorky a inženýra Havlíčka úspěchem?

Nenechte si ujít hubnutí plné zvratů a nečekaných situací v pořadu Jste to, co jíte již ve čtvrtek 31. března od 21.20 na Primě!



Zdroj: Prima

Mirka Bali
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Jste to, co jíte - Jak na extrémní otylost:

Jste to, co jíte - Jak na extrémní otylost
Jste to, co jíte - Jak na extrémní otylost
 
Čtěte také



Komentáře
« Předchozí   1   2  Následující » 
Obrázek uživatelky
profil
teorie by mi šla, ale skutek utek´ Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
jsem se a z počátku mi bylo paní líto.Pak ale nastal obrat a když začala doktorka pátrat,proč nehubne,bylo to díky paní.Paní Pavla si ordinovala diuretika jak chtěla,jídelníček taky nedodržovala,možná měla v sobě nějaký blok.Nehůř to asi nesl manžel.Jenže-komu není rady-tomu není pomoci.
Obrázek uživatelky
profil
Teď jsem to dokoukala a ta ženská je blbá,jak dvě kila tvarohu,hlavně je líná jako veš,ta nezhubne nikdy,pane bože když už se jí tři měsíce věnovali,tak proč si dělala všechno podle svého,já to nechápu Smajlíkpřitom toho chlapa měla docela pěkného,se divím,že na ni měl vůbec chuť Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
takových je nás většinaSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
já zase nemám tu výdrž
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles