Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 24.04. 2024
Dnes má svátek Jiří
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jste to, co jíte – Méně kilogramů a více štěstí pro Lenku

24. 05. 2012 | Televizní tipy
V dalším dílu pořadu Jste to, co jíte se seznámíme s usměvavou Lenkou Urbancovou, která se léta snaží zhubnout hlavně v dolní partii těla, její postava je totiž typická „hruška“. Lenka je přesvědčená, že velkou část viny za její nadváhu nesou neutěšitelné chutě na sladké.

Pro čokoládu je Lenka Urbancová schopná udělat téměř cokoli. Jak to souvisí s psychikou? Lenka je na první pohled sympatická a dobře naladěná dáma. Působí trochu razantně, a tak by nikoho ani nenapadlo, že se v její duši může skrývat velké trápení. V pořadu Jste to, co jíte se nám mimojiné podařilo nahlédnout pod pokličku Lenčiných starostí.

Lenka by totiž chtěla mít po boku spolehlivého partnera, se kterým by mohla založit rodinu. Že ho nemá, dává za vinu své nadváze. Je to však skutečně pravý důvod? Co si o tom myslí doktorka Kateřina z týmu poradců pořadu Jste to, co jíte – Méně kilogramů a více štěstí pro LenkuJste to, co jíte?

I když se Lenka snaží stravovat zdravě, moc se jí to nedaří, a tak téměř polovinu jejího jídelníčku tvoří nevhodné potraviny, především sladké. Navíc žije zejména z předvařených a zmrazených jídel. Je schopná navařit si na čtrnáct dní dopředu. V tomto dílu pořadu Jste to, co jíte si připomeneme, jaká je výživová hodnota hluboce zmrazených potravin a jak se stravovat při zdravotních problémech, jako je lupénka nebo špatně fungující lymfatický systém. Nenechte si ujít pořad Jste to, co jíte a příběh Lenky, která se snaží začít žít zcela jinak.

Pořad o zdravém stravování a správné životosprávě Jste to, co jíte uvidíte již ve čtvrtek 24. května ve 21.20 na Prima family!


Zdroj: Prima

Alena B.
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Smajlík to jsem zvědavá, také si vařím do zásoby a mrazím....
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles