Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 23.04. 2024
Dnes má svátek Vojtěch
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

KAMU ve Vietnamu - Pouliční stravování

4. 05. 2016 | Televizní tipy
Cestovatelská cooking show KAMU ve Vietnamu - Pouliční stravování uznávané kuchařky a food blogerky Kamily Rundusové nám nabídne všechny chutě Vietnamu.

V tomto dílu KAMU ve Vietnamu - Pouliční stravování se Kamila orientuje převážně na krásy pouličního stravování. Představuje nám koncept malých restaurací a malých občerstvení. Ač se na první pohled zdají tato místa velmi skromná, jedná se o dokonalý systém přípravy a celkové organizace kuchyně. Nejprve si Kamu vietnamsky objednává vepřovou bagetu, k jejíž přípravě paní prodavačka používá nůžky, ostatně jako všichni v celém Vietnamu. Nůžky nahrazují použití nože a tradiční hůlky zastanou funkci mnoha kuchyňských nástrojů.

KAMU ve Vietnamu - Pouliční stravováníJelikož má Kamu z pořadu KAMU ve Vietnamu - Pouliční stravování stále hlad, vydává se ochutnat ovoce kombinované s chilli a rybí omáčkou, z kterého je nadšena. Postupně ještě ochutnává vyhlášené grilované maso, koblížky a jiná smažená jídla všeho druhu a nakonec si labužnicky vychutnává svačinku v podobě fermentovaného vepřového masa, které se balí do banánových listů. Také se s Kamu dozvídáme tajemství výroby dokonalé třtinové limonády, která v horku vždy potěší chuťové pohárky.

V české části se vydáváme do bageterie kamaráda Hunga, abychom si v našich evropských podmínkách ukázali přípravu tradiční vietnamské bagety. Není to tak složité, jak se na první pohled může zdát. Je potřeba mít dostatek čerstvých surovin, kvalitní pečivo a hromadu bylinek. Hung nejprve Kamu naučí postup, je totiž potřeba dodržet pořadí přidávání surovin a hlavně zajistit, aby v každém kousku byly zastoupeny všechny chutě. Kamu se nenechá zahanbit a připravuje dokonalou bagetu, na které si společně s Hungem pochutnají. Jako vždy se na konci objeví podrobný recept s odkazem na stránky České televize.

KAMU ve Vietnamu - Pouliční stravování můžete sledovat 4. 5. 2016 od 21,55 hodin na ČT2!


Zdroj, foto: Česká televize


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku KAMU ve Vietnamu - Pouliční stravování:

KAMU ve Vietnamu - Pouliční stravování
KAMU ve Vietnamu - Pouliční stravování
KAMU ve Vietnamu - Pouliční stravování
KAMU ve Vietnamu - Pouliční stravování
KAMU ve Vietnamu - Pouliční stravování
KAMU ve Vietnamu - Pouliční stravování
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !