Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Kočka není pes - Línající Chilli a nepřátelská Mia

15. 02. 2020 | Televizní tipy
Premiéra čtvrté řady cyklu České televize, ve kterém Rudolf Desenský a Klára Nevečeřalová radí majitelům s výchovou domácích mazlíčků. Režie pořadu Kočka není pes - Línající Chilli a nepřátelská Mia I. Macharáček a J. Mádle (Premiéra)

Oblíbený herec Jaromír Nosek žije v Praze. Je sice časově vytížený, ale vždy si najde čas na svoji fenku Chilli. Je nesmírně živá, což se projevuje hlavně v noci, kdy hlasitě štěká. Jaromíra ale trápí hlavně to, že pes všude líná. Myslel si, že krátkosrstí psi nelínají, což se ukázalo jako velká nepravda. Jaromír přiznává, že si úplně neví rady s tím, co Chilli dávat k jídlu. Dostává běžné granule a k tomu různé pamlsky, včetně těch od stolu. Ruda radí, aby Jaromír pamlsky ke krmivu nepřidával. Jejich obsah bývá mnohdy nejasný. Jaromír by měl Chilli také často vodit mezi jiné psy, aby si fenka zvykla na kontakt.

Kočka není pesV Brně žije mladá studentka Denisa z pořadu Kočka není pes - Línající Chilli a nepřátelská Mia. Před dvěma lety se rozhodla, že chce mít kočku. Pořídila si Miu rasy ragdoll. Brzy přibyla i kočka druhá. Denisa svoji kočku Miu miluje, ta však nesnáší jakékoliv doteky a hlavně mazlení. Příchod nové kočky Lilky situaci ještě zkomplikoval.

Mia je čím dál častěji agresivní. Klára doporučuje, aby Denisa vzala Miu na důkladnou prohlídku k veterináři a nechala ji v klidu. Lilce je třeba zvýšit aktivitu a mít s ní trpělivost. Granule pro dospělé kočky pro ni nejsou vhodné. Uvidíme, jak si tentokrát majitelé domácích mazlíčků vezmou rady odborníků k srdci.

Kočka není pes - Línající Chilli a nepřátelská Mia můžete sledovat 15. 2. 2020 od 17,55 hodin na ČT1!


Zdroj, foto: Česká televize


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !