Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Komedie Prezident Blaník

8. 04. 2018 | Televizní tipy
Satirická komedie Prezident Blaník o největším českém lobbistovi současnosti. Tonda Blaník už nechce v zákulisí tahat za temné nitky, chce se sám stát novým českým prezidentem. Slibuje korupci dostupnou pro každého i máslo a lithium do každé rodiny. Televizní premiéra koprodukčního snímku ČT.

V komedii Prezident Blaník hrají: M. Daniel, H. Jeřábek Třešňáková, M. Dalecký, E. Hanzlíková, J. Potměšil, T. Sedláček, T. Sokol, J. Železný, I. Bartoš, L. Špaček a další. Scénář: T. Hodan, R. Geisler, J. Bartes, M. Najbrt a B. Tuček. Kamera: J. B. Střítežský, M. Štěpánek a H. Parkán. Režie M. Najbrt.

Prezident Blaník navazuje na úspěšný internetový seriál Kancelář Blaník. „O celovečerní formě Blaníka nás přesvědčovala spousta kolegů brzy po uvedení první sezóny seriálu. My jsme si ale Komedie Prezident Blaníkbyli od začátku jisti tím, že pokud někdy, tak v době silné politické události,“ říká producent filmu Milan Kuchynka. A tou se nakonec ukázala být přímá prezidentská volba.

Tvůrci filmu Prezident Blaník nějaký čas pracovali s myšlenkou, že by se herecký představitel lobbisty Marek Daniel nechal přejmenovat na Antonína Blaníka a na prezidenta skutečně kandidoval. Nakonec se však rozhodli pro jiné řešení. Na veřejnosti Blaník oznámil svou kandidaturu v říjnu loňského roku. Fiktivní kandidát na volebním mítinku slíbil mj. máslo a lithium do každé rodiny. Sehnal sto tisíc podpisů nutných ke kandidatuře na Hrad, podpisové archy se mu ale nepodařilo doručit na ministerstvo vnitra včas.

Tonda Blaník se však svého ďábelského plánu, kvůli kterému se do kandidatury pustil, nehodlá vzdát ani v nové situaci. Film oproti seriálu nahlíží i do soukromí hlavních postav, jinak je celý děj zapojen do skutečného dění na politické scéně od podzimu 2017 do ledna 2018. Protože film vznikal paralelně s tím, jak se věci dály, byly připraveny i dva konce filmu podle toho, kdo nakonec ve druhém kole prezidentské volby uspěje.

Komedii Prezident Blaník můžete sledovat 8. 4. 2018 od 20,15 hodin na ČT1!


Zdroj, foto: Česká televize


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Komedie Prezident Blaník:

Komedie Prezident Blaník
Komedie Prezident Blaník
Komedie Prezident Blaník
Komedie Prezident Blaník
Komedie Prezident Blaník
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !