Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 24.04. 2024
Dnes má svátek Jiří
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Konec romantiky v Čechách?

29. 04. 2010 | Televizní tipy

První dovolená je v plném proudu a potvrzuje, že je dosavadnímu kamarádskému soupeření o srdce Evy, Jana a Honzy definitivní konec! Dívčí válka na malebném ranči má své dramatické pokračování, vře to ale i v luxusním pražském hotelu. A ani na nádherném zámku se nedá mluvit o pohádce. Proč se vysněná romantika všude promění v noční můru? Uvidíte už ve čtvrtek 29. dubna v 21.20.

Tatínek Jan si na dovolenou v Praze pozval nejen Martinu, Zuzanu, Marianu, Lenku, Věru a Jarmilu, ale i své dvě dcery. Dámy se tentokrát pustí do jeho zevnějšku. Zuzana s Jarmilou z Jana vykouzlí doslova městského elegána. Janovi se rázem zvýší sebevědomí a při projížďce po Vltavě se pustí do odvážných akcí! 

Jak už ale bývá jeho zvykem, opět si nebude jistý, kam má skočit dřív. „Mám tři favoritky a zkouším, která mi bude víc pasovat,“ přiznává. Jeho ctitelky ale hru plnou osahávaní rozhodně nevítají. „Jeho jednání je ponižující. Nejsme hračky!“ ohrazuje se znechuceně Martina. Jak se situace vyhrotí?

Maminka Eva na první dovolenou pozvala Radima, Davida, Adama, Tomáše, Viktora a Milana. Tajně totiž doufala, že si společně užijí romantický pobyt na luxusním zámku. Všichni kromě Viktora ale budou z nečekaného luxusu spíše nervózní, a to rozhodně vzájemnému přátelství nepřidá.

Tečkou za prvním dnem se stane narozeninová oslava. Jenže – oslavencem je právě osoba, která je ostatním trnem v oku. Všichni sice dorazí, jenže své antipatie vůči Viktorovi ani neskrývají. Když se napije a začne mít trapné poznámky, přeteče poslední kapka. „Choval se prostě jako hovadí,“ komentoval situaci Milan. Jak dlouho dokážou tohle napětí snášet?

Na koňský ranč, kde se konala dovolená s Honzou, nakonec dorazily Nikol, Petra, Blanka, Ilona, Míša a Kateřina. Idylka se zvrtla hned první den, který zakončila ostrá hádka Blanky a Ilony. Ale ani po jejím skončení nenastal klid. Několikahodinová debata totiž Ilonu neuspokojí a pořád dokola bude řešit Honzovu urážku, která se jí bytostně dotkla. Jak dopadne vyhrocené drama plné urážek? Kdo koho nakonec nevybíravými slovy pošle doslova někam?


Na Honzu čeká ještě jedno překvapení – znenadání se objeví jeho syn. Honza se z jeho přítomnosti zaraduje, stejně jako ctitelky. Ty ale bude nejvíce zajímat, jak Vítek s Honzou bydlí, jak funguje jejich domácnost a kdo má jaké povinnosti. „Myslím si, že hledají ženu hlavně na ty domácí práce,“ poznamená zklamaně Nikol. Nechají nápadnice na mužském fungování domácnosti nit suchou? 

Poslední dramatické prověřování ctitelů a ctitelek před pozváním do vlastních domovů si nenechte ujít už ve čtvrtek 29. dubna od 21.20 na Primě!

 
 

Zdroj: Prima

 

Gabriela Straková

ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Další fotografie ke článku Konec romantiky v Čechách?:

Konec romantiky v Čechách?
Konec romantiky v Čechách?
Konec romantiky v Čechách?
Konec romantiky v Čechách?
Konec romantiky v Čechách?
 
Čtěte také



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Každý si pod tímt krásným sovem představuje něco jiného, ovšem to, co nám nabízí naše televizní stanice, skutečně spíše odpovídají na název pořadu kladně!
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles