Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Krejzovi - 88. díl - Želva puk

19. 09. 2019 | Televizní tipy
88. díl seriálu Krejzovi s názvem „Želva puk“ můžete sledovat 19.9. 2019. Ondrovi se daří. Objednávky na výrobu se jen hrnou. U jedné z objednávek požádá finančního ředitele Kotrbu, aby nezapomněl vystavit zálohovou fakturu.

Kotrba to slíbí. Ondra to pustí z hlavy, protože se dozví, že do továrny přijde kontrola z finančáku. Ondra sice Kotrbovi mladšímu důvěřuje, že vede účty poctivě, ale je mu jasné, že kontrola nepřišla jen tak. Že za ní bude stát Mareš, který jeho podnikání rozhodně nepřeje. I když nakonec kontrola z finančáku dopadne dobře, objeví se jiná pohroma. Ondra zjistí, že zálohovou fakturu Kotrba nezařídil. Prodělali 250 000. A za falešnou objednávkou stál Mareš. Pracuje na tom, aby Ondru dostal na dno. Vyhlásí mu válku.

Krejzovi - 88. díl - Aféra s dolaremMárty natáčí s Krejzou Receptář. Ale náhle se ve studiu objeví Božena Pivoňková, kterou před rokem zranil při autonehodě. To byl důvod, proč měl Márty náramek. Z Pivoňkové vypadne, že má po úraze zdravotní problémy a vytáhne z Mártyho peníze na zdravotní polštář. Krejza Mártyho varuje, aby Pivoňkové nic nedával.

Dokonce nechá u Ondřeje napsat „papír“, kde Pivoňková svým podpisem potvrdí, že už nebude po Mártym nic chtít. To Pivoňková Mártymu sice podepíše, ale stejně chce po něm peníze – na elektřinu. A vyhrožuje, že Mártyho udá do médií. Márty jí peníze dá. Krejza mu řekne, ať neblázní, že do médií to klidně může říct sám Márty. Aspoň tím sebere Pivoňkové trumfy.

Danka uvidí ve studiu Evu a dozví se od ní, že by měla zase moderovat Mazlíčky. A pěkně se naštve. Proto hned běží za Peškem, ale ten o tom nic neví a považuje to za nesmysl. Nicméně Hurta, který sponzoruje Mazlíčky, začíná prudit, a požaduje, aby se Eva vrátila do pořadu Mazlíčci, jako moderátorka. Danka to konzultuje s Pájou a dojde k závěru, že je lepší, aby Eva moderovala Mazlíčky, než aby si udělala kariéru jako moderátorka nějakého prestižního pořadu.

Flanderka přijde na veterinu v hokejistické výzbroji, má totiž turnaj seniorů. Přinese Pavlovi jejich želvu Speedyho, kterej má něco s nohou. Zdenička má ale podezření, že se Speedy nezranil jen tak, že ho Flanderka týrá. Zvlášť když se Flanderka bojí, aby se o tom, že něco Speedymu je, nedozvěděla Marta. Nakonec se ukáže, že Speedy má nejen něco s nohou, ale i s čelistí.

Celková léčba bude drahá, ale Flanderka všechno bez řečí hodlá zaplatit. Zdenička slyší, jak z Flanderky tahají jeho dcery peníze za to, že budou před Martou mlčet ohledně zranění Sleedyho. Flanderka je ale nakonec potrestán, protože si při hokejovém zápase se zraní tak, že dostane sádrový krunýř. A přizná, že se Speedym trénoval, jako s pukem.

O seriálu Krejzovi:


Hrají: O. Navrátil, P. Tomicová, V. Hybnerová, M. Plánková, F. Blažek, J. Šťastný, M. Suchánek, I. Korolová, M. Novotný, J. Dolanský a další. Režie J. Rezková.

88. díl seriálu Krejzovi
můžete sledovat 19.9. 2019 od 20:15 na Primě


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !