Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Krejzovi - 93. díl - Všivá invaze

8. 10. 2019 | Televizní tipy
93. díl seriálu Krejzovi s názvem „ Všivá invaze“ můžete sledovat 8.10. 2019.Anna zjistí, že má Viki vši. Začne deratizovat celou rodinu, včetně Krejzy. Všichni si musí pořádně umýt hlavu speciálním šamponem. Zrovna v té chvíli přijde ke Krejzům Flanderková a štítivě hned mizí, protože se bojí, aby od Krejzů vši nepřinesla domů. Všichni s obavou konstatují, že zprávu o vších Flanderková všude rozkecá. A to se taky stane.

Když přijde k Simonovi Bára s Ondrou pro pivo, tak už o vších všichni vědí. Nicméně se zdá, že se vší zbavili a Anna může spokojeně odejít do práce. Jenže po jejím odchodu zkontroluje Ondra Báře hlavu a zjistí, že má vši. Bára si jde hned umýt hlavu, ale pak hned běží za Annou do banky. Musí ji varovat. Anna mezi tím prožívá na poradě peklo. Leon se po ní vozí. A i když Bára Annu varuje, Anna se rozhodne pro pomstu. Předá nějaké vešky Leonovi. Nakonec Petr dá rodině psí šampon a všichni se vší zbaví.

Krejzovi - 93. díl - Všivá invazeAneta má nového kamaráda Jerryho. Muzikanta, který pro Anetu přijde ke Krejzům. Aneta s ním odejde dokonce na koncert. Anna má strach, že se Aneta vykašle na Jakuba. A prosí Helenu, aby s Anetou promluvila. To se stane. Hel-ena se dozví, že Anetě se Jerry líbí, ale ještě není rozhodnutá, jestli s ním chce chodit. Helena rozhodně Anetu k ničemu nenutí. Ať se rozhodne srdcem. Aneta se nakonec s Jakubem rozejde.

Danka vidí, jak Sabina ukazuje Pájovi los, který jí ve snu přikázala její mrtvá babička koupit. Sabina doufá, že vyhraje milion. Pája Sabině los nenápadně sebere. Dance se to nelíbí, ale Pája to bere jako legraci. Sabina ale ne, a přivolá do rádia policii. Ta ale nic nevyšetřuje, protože los nevyhrál. Jenže se ukáže, že los vyhrál. Danka je naštvaná, kvůli Pájovi se zase dostává do problémů. Chce, aby los okamžitě Sabině vrátil. Když to Pája udělá, tak je Sabina naštvaná, pro-tože se ukáže, že vyhrála jen 100 tisíc.

Pavel pomáhá Livii rodit na statku telata. Livie mu děkuje, porody byly složité, bez Pavla by to nezvládla. Pavlovi se Livie líbí a Zdenička si ho kvůli tomu dobírá. Dokonce si myslí, že Livie nakonec sbalí Pavla. Ale Pavel to neguje-on se sbalit nenechá.

O seriálu Krejzovi:


Hrají O. Navrátil, K. Herčíková-Hrachovcová, P. Čtvrtníček, V. Hybnero-vá, M. Plánková, F. Blažek, J. Šťastný, M. Suchánek, I. Korolová, M. No-votný, J. Dolanský a další. Režie J. Rezková.

93. díl seriálu Krejzovi
můžete sledovat 8.10. 2019 od 20:15 na Primě


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !