Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 20.04. 2024
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Krejzovi - 96. díl - Ztracená hrdinka

17. 10. 2019 | Televizní tipy
96. díl seriálu Krejzovi s názvem „Ztracená hrdinka“ můžete sledovat 17.10. 2019. Sivák obviní svoji sousedku, že má nepovolenou množírnu. Pavel s Livií navštíví ma-jitelku psů a zjistí, že to žádná nepovolená množírna není. Mezi tím ale Sivák vyhrožuje, že s paní a jejími psi zatočí.

A když paní dorazí s otráveným psem, padne samozřejmě na Siváka podezření. Pavel s Livií zjistí, že psa neotrávil Sivák, ale bezdomovec, který chodí psi kr-mit. Hodil jim botulinovou konzervu-omylem. Pavel s Livií paní přesvědčí, aby dala některé psi do útulku.

Krejzovi - 96. díl - Ztracená hrdinkaKamil zjistí, že má Honza narozeniny a chce uspořádat oslavu. Všichni v rádiu – i Sabina mu to zakážou. Jenže Honza, aniž by tušil, že o tom v rádiu mluvili všechny pozve na oslavu do pizzerie. A poprosí všechny, že nechce rozhodně žádné dárky. Všichni, kromě Páji a Danky samozřejmě dárky přinesou. Danka se vymluví, že její a Pájův dárek teprve přijde poštou.

Druhý den na dárek schválně upozorní Sabina. Danka předá Honzovi autíčko. Všichni očekávají, že jí Honza hodí dárek na hlavu, ale ten je nadšený. Sbírá autíčka.

Bára má o Viki strach, nechce ji pouštět samotnou do obchodu. Když u toho Bára není, pustí ji Anna. Jenže Viki a Scarlet se dlouho nevracejí, tak je Anna jede hledat. Tím se samozřejmě provalí, že Anna holky za zády Báry pustila samotné na nákup. Mezi Annou a Bárou je napětí. Bára to řeší s Helenou a ta jí poradí, aby Viki pustila. Musí se osamostatnit. Bára to udělá, dá Viki dokonce mobil, ale Viki se dlouho nevrací. Když už vyděšená Bára chce volat policii, tak policie Viki přivede. Ukáže se, že Viki volala sanitku člověku, který zkola-boval.

Krejzovi se udělá na natáčení zle. Márty ho odveze domů. Anna ho přemluví, aby šel druhý den na testy. A celou rodinu uzurpuje zdravou stravou. Takže všichni za jejími zády tajně jedí maso. Nakonec se ukáže, že Krejza má všechny hodnoty v pořádku, zatímco Anna ne. Šlo skutečně jen o slabost.

O seriálu Krejzovi:


Hrají: O. Navrátil, P. Tomicová, V. Hybnerová, M. Plánková, F. Blažek, J. Šťastný, M. Suchánek, I. Korolová, M. Novotný, J. Dolanský a další. Režie J. Rezková.

96. díl seriálu Krejzovi
můžete sledovat 17.10. 2019 od 20:15 na Primě


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !