Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Křižovatky života 7.1. 2015

7. 01. 2015 | Televizní tipy
Další díl seriálu Křižovatky života s datem 7. 1. 2015 pojednává o tom, jak 46- tiletá žena pečuje o odložené miminko. Růžena Stanislavová (46) žije spolu se svým synem Ondřejem (18) v třípokojovém bytě v Praze. Růžena pracuje jako zdravotní sestra a donedávna pečovala sama o své dvě děti. Nyní jí obě dělají starosti.

Syn Ondřej nechal těsně před maturitou průmyslovky. Dcera Jana (16), studentka střední pedagogické školy má problémy s drogami. Před deseti měsíci se kvůli sporům s matkou odstěhovala ke svému příteli drogovému dealerovi Michalovi (21), který je známý násilník. Otec Ondřeje a Jany opustil rodinu před několika lety.

Křižovatky života 7.1. 2015Deset měsíců po odchodu z domova Jana matku nekontaktovala. Paní Růžena jednoho rána objeví na schodech před svým bytem koš s čímsi, co vypadá jako uzlík prádla. Její šokující podezření se potvrdí: v koši je živý kojenec! Rychle se zjistí, že se jedná o miminko Jany, která je odložila. Dítě hned putuje na pediatrickou kliniku, protože je ve špatném zdravotním stavu. Sociálka úředně přebírá péči o odložené dítě, protože matka nekomunikuje.

Přes odpor svého syna Ondřeje požádá Růžena sociálku a svěření vnuka do vlastní péče. Ta jí vyhoví. Ondřej nechce žít v malé domácnosti s novorozencem, a proto se pokouší přimět sestru, aby si vzala své dítě zpátky. Jeho pokus jí domluvit nevyjde, Janin násilnický přítel Michal ho i s přáteli vyhodí z bytu.

Nakonec se paní Růženě s pomocí pracovníka centra pro léčbu a prevenci drogových závislostí Filipa Děkana (37) podaří Janu přemluvit, aby se podrobila odvykací kúře a rozešla se s Michalem. Jana se po úspěšné léčbě stěhuje zpátky k matce, aby se mohly o miminko starat společně. Předtím ale paní Růžena dá synovi ultimátum a přiměje ho se odstěhovat a konečně si najít práci. Ondřej se nastěhuje ke své přítelkyni Ivě (21) a najde si zaměstnání.

Sledujte další díl pořadu Křižovatky života
ve středu 7.1. 2015 od 20:15 na Primě


Zdroj, foto: Prima

Vendula Vrablová
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Kroj