Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 24.04. 2024
Dnes má svátek Jiří
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Labyrint 1. díl – 31. 8. 2015

31. 08. 2015 | Televizní tipy
Jiří Langmajer, Zuzana Kanócz a Stanislav Majer v hlavních rolích nového kriminálního seriálu Labyrint pátrají po sériovém vrahovi.

V opuštěném lomu nedaleko Brna objeví náhodní bruslaři tělo regionálního politika Karase. Toho někdo po dlouhém mučení dovlekl do lomu, kde ho napíchl na kůl, probodl mečem a jeho tělo omotal mrtvým černým hadem. Případu se ujímají jihomoravští kriminalisté v čele s majorem Michalem Remešem (J. Langmajer).

Do vyšetřování této neobvyklé vraždy se brzy v 1. dílu seriálu Labyrint připojí také kriminalistka z Bratislavy Tamara Berkyová (Z. Kanócz). Ta přijíždí na Moravu krátce poté, co se o zvláštní vraždě Labyrint 1. díl – 31. 8. 2015u Brna dozvídá z médií. Na Slovensku totiž nedávno vyšetřovala případ zavražděné dívky Gábiky Uhorčíkové, kde pachatel použil podobný způsob usmrcení oběti. Kriminalisté intenzivně sbírají vše, co by mohlo vést k dopadení pachatele.

Hlavní šéf brněnské kriminálky Petr Oliva (M. Donutil) potřebuje mít v 1. dílu seriálu Labyrint rychle co nejlepší výsledky vyšetřování zvlášť, když jde o takto vysoce postaveného muže, jako byl Karas.

V tuto chvíli ale nikdo z policistů netuší, jak moc chytrého a také krutého mají před sebou soupeře. Michalu Remešovi a jeho lidem se totiž už v počátku řešení případu připlete pod ruce další zločin. Navíc u něj nejde po prvním ohledání zjistit, zda s případem týraného a zavražděného politika souvisí nebo je pod ním podepsán jiný pachatel.

V 1. dílu seriálu Labyrint dále hrají: M. Donutil, Z. Kajnarová, P. Batěk, J. Štěpánková, M. Dlouhý, F. Němec, R. Holub a další. Scénář P. Hudský. Kamera M. Šec. Režie J. Strach

1. díl seriálu Labyrint můžete sledovat 31. 8. 2015 od 20 hodin na ČT1!


Zdroj: Česká televize
Foto: Sláma


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Labyrint 1. díl – 31. 8. 2015:

Labyrint 1. díl – 31. 8. 2015
Labyrint 1. díl – 31. 8. 2015
Labyrint 1. díl – 31. 8. 2015
Labyrint 1. díl – 31. 8. 2015
Labyrint 1. díl – 31. 8. 2015
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !