Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Láska, vášeň, zklamání. To je léto se ZONE Romantica.

2. 06. 2011 | Televizní tipy
Léto je časem lásky. Letmé známosti, románky i milostné noci, to všechno vás letos čeká, pokud budete sledovat ZONE Romantica. Osud krásné modelky, která v důsledku nehody ochrne na spodní končetiny, můžete vidět v seriálu Ještě jedna šance. Součástí amazonského pralesa se můžete stát díky seriálu Láska v Amazonii. A poznat muže, který dennodenně lže oběma svým rodinám, vám umožní Dvojí život.

Ještě jedna šance

– každý všední den v 18:35

Luciana je rozmazlená modelka, jejíž závist vůči supermodelce Heleně přesahuje přehlídková mola. Jak se příběh odvíjí, Helena potká Marcose, Lucianina otce, do kterého se zamiluje a provdá se za něj. Sukničkář Marcos nakonec podvede Helenu s Dorou.

ZONE romanticaV průběhu výletu Luciana následkem nehody skončí na vozíčku, což změní nejen její život, ale i životy všech ostatních. Jelikož její snoubenec Jorge nezvládá její zdravotní postižení, obrátí se na jeho dvojče doktora Miguela, který ji přispěchá na pomoc a stane se tak její nadějí na zlepšení zdravotního stavu. Společně budou čelit překážkám na cestě k uzdravení a nakonec se do sebe zamilují. Ještě jedena šance je jedinečný příběh o životě, lásce a osudu.
Ještě jedna šance. Protože život stojí za to žít.

Dvojí život

– každý všední den v 17:40

Uspět v jednom životě není snadné. Natož pak ve dvou. Navzdory tomu dokáže Roman žít jako hlava dvou rodin a všem okolo sebe úspěšně lhát. Vymýšlí si příběhy o zaneprázdněném šéfovi a v jeho řeči je jedna výmluva za druhou. Nedokáže se rozhodnoout, které rodině dát přednost. V obou ale narůstají problémy. Nakonec se obě jeho manželky odhodlají k zoufalému činu a životy všech naberou nečekané obrátky.


ZONE romantikaSalvador, lovec žen

– každý všední den od 16:45

Salvador po ztrátě titulu ´Ultimate Fighting Champion´ považuje vše za beznadějné.  Jeho slibná kariéra byla zaražena, je zapleten do podvodu a čelí ztrátě jeho domova a strachu z toho, že jeho rodina skončí na ulici.

Všechno se změní poté, co objeví větší talent, než je jeho výdrž v ringu. Salvador má dar čtení v ženské mysli; porozumění, jak se cítí, co potřebují a a umí zvyšovat jejich sebevědomí.

Vydává se na dobrodružství, kdy objevuje obrovskou krásu v každé ženě, kterou potká a naplňuje všechna jejich přání, aby našel štěstí sám v sobě.

Zdroj: ZONE romantika
ZUZI
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Pěkné televizní tipy.Smajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles