Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Libovky Pepy Libického: vintage dveře

3. 11. 2019 | Televizní tipy
Pro všechny, kterým se líbí ručně vyrábět, rekonstruovat, budovat a tvořit, ale neví, z které strany se do toho pustit, připravila televize Prima Libovky Pepy Libického. V každém díle se moderátor Pepa Libický bude věnovat jednomu projektu a divákům v návodech a postupech ukáže, jak pracovat s nářadím a nástroji i jaké materiály a technologie zvolit, aby se dílo podařilo.

Kdo chce být dnes trendy, frčí ve vintage stylu. Před pár lety by vás možná urazilo, kdyby vám někdo řekl, že vaše dveře vypadají jako vrata od chlíva, dnes je to skutečná pochvala. Potvrzuje to totiž, že jste trefili tu správnou notu. A ještě stylovější bude, když si takové dveře vyrobíte vlastníma rukama. Abyste v tom nezůstali sami, na pomoc vám přichází Libovky Pepy Libického.

Libovky Pepy Libického: vintage dveřeJednou za čas zkrátka musíme doma vymalovat! Nejenom že se často už ani není možné dívat na to, jak se na zdech postupně usazuje špína, ale má to i své hygienické důvody; někdy je potřeba zeď i trochu vyspravit a zacelit drobné prasklinky. V čerstvě vymalovaných místnostech se lépe dýchá, spolu se starou malbou se zbavíme i bakterií, prachu, nečistot a plísní, nová výmalba navíc prostor krásně rozzáří. Minutový manžel Pepa Libický nám předvede, jak zeď na její nový kabátek připravit.

Sledujte v neděli 3. listopadu ve 13.30 na Primě


Zdroj, foto: Prima


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Libovky Pepy Libického: vintage dveře:

Libovky Pepy Libického: vintage dveře
Libovky Pepy Libického: vintage dveře
Libovky Pepy Libického: vintage dveře
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !