Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.03. 2024
Dnes má svátek Soňa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Lynč 5. díl - Syn mého otce

19. 11. 2018 | Televizní tipy
Alena chce, aby její dcera Helena začala pečovat o své dítě. Marika je ve škole v seriálu Lynč 5. díl - Syn mého otce svědkem šikany dalšího nemocného chlapce Líbiným synem Zbyňkem. Takové chování odmítá tolerovat a vyprovokuje ji k reakci. Premiéra televizního seriálu ČT.

V seriálu Lynč 5. díl - Syn mého otce hrají: M. Anděl, Š. Fingerhutová, N. Topinková, T. Vilišová, B. Šporclová Kodetová, J. Dvořák, Z. Stivínová, P. Kříž, J. Cina, M. Němec, D. Syslová a další. Scénář: R. Hosenseidl, J. Votýpka, H. Apter a další. Kamera T. Juríček. Režie J. Bártek (Premiéra)

Lynč 5. díl - Syn mého otceAčkoli se Lukáš snaží zasáhnout, Helena se na otcovo naléhání vrací domů. Lukáš by rád pokračoval v pátrání, nenachází však Jiřího doma. Ve škole onemocní další chlapec. Stane se přitom obětí šikany ze strany Zbyňka, čehož je svědkem Marika. Tu jednoznačná nespravedlnost vyprovokuje k reakci. Zbyňkova matka Líba má pro Maričino jednání pochopení.

Pavel si pohrává s Tomášem, kterého ještě více namočí do svých zločinných aktivit. Atmosféra v rodině Janečkových je přitom i vzhledem k Maričině situaci v práci už tak dost zoufalá. Nešťastná je ze svého syna i Líba. Vladimír zjišťuje, že nemoc Dominika a Patrika je skutečně vážná. Helena zůstává doma sama s dítětem a hledá si k němu cestu.

Seriál Lynč 5. díl - Syn mého otce můžete sledovat 19. 11. 2018 od 20,05 hodin na ČT1!


Zdroj, foto: Česká televize




Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Lynč 5. díl - Syn mého otce:

Lynč 5. díl - Syn mého otce
Lynč 5. díl - Syn mého otce
Lynč 5. díl - Syn mého otce
Lynč 5. díl - Syn mého otce
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !