Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Máme rádi Česko 15.2. 2014

15. 02. 2014 | Televizní tipy
Již dnes 15.2. 2014 ve 20.15 vysílá televize Prima další díl soutěžní show Máme rádi Česko. V týmu Jakuba Prachaře nastoupí modelka a moderátorka Diana Kobzanová, zpěvák Matěj Ruppert a sexuolog Radim Uzel. Proti nim pod vedením Martina Dejdara budou bojovat herečka Kateřina Hrachovcová, zpěvák Petr Bende a farář Zbigniew Czendlik.

Před natáčením show Máme rádi Česko s datem 15.2. 2014 se soutěžící rozpovídali o svém vztahu k Česku. Matěj Ruppert se přiznal, že nejvíc se mu v Česku líbí ženy a jejich „koziska,“ Radim Uzel přiznal, že vyvážel z Česka kráječ na knedlíky a farář Czendlik odtajnil, že v Čechách hledá ženu.

Rozhovor s Matějem Ruppertem:


Máme rádi Česko 15.2. 2014Co máte rád na Česku?
Tak úplně nejlepší máme v Česku ženský! Nejkrásnější ženy jsou Češky, to je jednoznačný!

Co se Vám na nich líbí?

No všechno! Od očí přes koziska až po to nádherný tam dole.

Co typicky českého vozíte do zahraničí?

Je to přízemní, já vím, ale já vozím becherovku nebo plzeň – a nebo český sklo!

Mohl byste žít jinde než v Česku?

Rozhodně ne! Jsou sice místa na světě, který jsem navštívil a rád bych se tam vracel, ale nedovedu si představit jiný místo pro život, než je Česká republika!

V čem jste byl dobrý ve škole?
V zeměpise!

Rozhovor s Petrem Bende:


Jste soutěživý?
Jak kdy a jak v čem. Tak určitě do jisté míry jsem, už jsem prošel několika pěveckými soutěžemi, taky s kapelou jsme sjezdili nějaké festivaly. Takže spíš v té hudbě to bylo o tom, aby se moje muzika dostala do nějakého širšího povědomí, vědomostní soutěže – ty ne.

Jste třeba hravý? Necháte se při hře vyprovokovat?
Když jsem byl malý, byl jsem zuřivější a nechal jsem se vyprovokovat, táta je původem Maďar, takže tu maďarskou krev v sobě mám – jako když mě něco naštve, tak to potom lítají kotle, ale jinak jsem velmi klidný člověk. Na druhou stranu – když mi o něco jde, tak zatnu zuby a jdu po tom!

Těšíte se na dnešek?
Těším se, moc jsem se teda nepřipravoval, jen jsem dneska ty tři hodiny, co jsem jel z Ostravy ve vlaku, sledoval jeden přenos. Je to ale pozitivní, jde o srandu, moc se mi to líbilo. Myslím taky, že je fajn, že je to o Česku, že u nás lidi kolikrát víc vědí o zahraničí než o vlastní zemi.

Co máte na Česku rád a co Vám naopak vadí?
Mám rád českou pospolitost, naše tradiční rodinné zázemí, mám rád české vesnice, hrady, naše typické krajiny. Vadí mi, že jsme někdy zbytečně při zemi a bojíme se ozvat, ale to je všechno podmíněno komunistickým režimem, který v nás vypěstoval to, že se nic nesmí naplno říct, všechno se tutlá a říká za zády.

Rozhovor s Radimem Uzlem:


Co máte rád na Česku?
Lidskou povahu. A možná trošičku víc Moraváky – protože jsem z Ostravák rodilej!

Čím jsme ve světě známí, ať už pozitivně nebo negativně míněno…
Tak pokud já jsem jezdil po světě, tak co se na Češích obdivuje, tak že oni jsou dost chytrý – a to říkají i naši emigranti. No a z toho negativního, že kradou! Oni sice kradou všichni, ale tehdy to bylo hodně trapný, jak po otevření hranic byly v rakouských samoobsluhách nápisy „Češi, nekraďte!“. Ale oni Poláci třeba kradou taky, takže si nemáme co vyčítat.

Co typicky českého vozíte na návštěvu do zahraničí?
Já jsem známým vozil kráječ na knedlíky – to je zajímavej přístroj, to se v zahraničí nesežene.

Jste soutěživý?
Určitě ano, to je v lidské povaze.

Chystal jste se na dnešek nějak?
To asi ani nešlo, protože já vůbec nevím, co mě čeká, a nechám se překvapit.

Rozhovor se Zbigniewem Czendlikem:


Máme rádi Česko 15.2. 2014Je něco, v čem vynikáte?
Já nejsem v ničem dobrý. Mně chybí základní česká škola, já jsem naprosto nevzdělanej! A to, co vím, je to, co mi ostatní zprostředkovali, takže to nemusejí být úplně dokonalé znalosti. Nicméně já si v Česku už dvacet let udržuji image inteligentního a dokonalého, takže dnes národ odhalí, jak je to se mnou ve skutečnosti – dnes dojde k mimořádnému a velkému objevu. Ale na druhou stranu já jsem zase milej člověk, tak to by mě asi nejvíc charakterizovalo.

Ale máte rád Česko?
Já mám moc rád Česko! A víte co? Někdy je dobré někoho neznat – protože když někoho dokonale poznáte, tak vás nebaví. Takže já to mám takhle s Českem – já ho miluji, ale nepotřebuji ho úplně poznat.

Máme nějaké typické vlastnosti?

Tak pozitivní je podle mne to, Češi jsou přátelští, to je vlastnost, která by mohla váš národ charakterizovat. No a negativní – možná trošku závist a někdy se setkávám až s takovou jakoby nenávistí. To mi vadí, že si lidé neváží úspěchu druhých…

Tak abychom nekončili špatně – nějaký vtipný zážitek z poslední doby?
Já jsem byl na oslavě narozenin u jedněch mých známých a tam si vedle mne sedl takový asi desetiletý kluk, Tomášek, který se mě hned v úvodu té oslavy zeptal: „A prosím Vás, pane farmáři, Vy co děláte?“ Já jsem odpověděl: „Hledám ženu a pečuji o dobytek!“ Takže tím se postaral vedle skvělého jídla a pití i o skvělou zábavu.

Sledujte show Máme rádi Česko již v sobotu 15.2. 2014 od 20:15 na Primě

Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Máme rádi Česko 15.2. 2014:

Máme rádi Česko 15.2. 2014
Máme rádi Česko 15.2. 2014
Máme rádi Česko 15.2. 2014
Máme rádi Česko 15.2. 2014
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !