Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Máme rádi Česko 19.5. 2013

19. 05. 2013 | Televizní tipy
Megashow Máme rádi Česko v neděli 19.5. 2013 pokračuje a opět to bude jízda! Jeden soutěžící nemá rád Česko, další je ze Slovenska! A v týmu Kuby Prachaře se objeví hned dva kapitáni! Ale i Fanánek má určité výhody – třeba známost s Karlem Gottem!

Máme rádi Česko – 19.5. 2013:


V týmu Kuby Prachaře bude v neděli 19.5. 2013 soutěžit rovněž kapitán – mistr světa a dvojnásobný stříbrný olympionik ve veslování Ondřej Synek! Další hvězdnou posilou jeho týmu bude skvělá herečka Dana Morávková a bavič, komik a učitel češtiny Josef Náhlovský. Fanánek si ovšem také připravil speciální frajeřinku a pozval si hosta ze sousedního Slovenska – herečku Andreu Kerestešovou. A to není všechno, kopat za jeho tým bude i miss tisíciletí Monika Žídková a jeden Čech jako poleno – František Ringo Čech.

Máme rádi Česko 19.5. 2013Pořádně rušno bude v soutěži Máme rádi Česko s datem 19.5. 2013 hned od začátku! Všichni hosté, kteří touhle show prošli Česko milovali, Josef Náhlovský ho ale rád nemá. Tedy takhle, má rád zemi, ale název Česko se mu hodně protiví. Správně je podle něj Čechie. Pro svůj názor se dovolává souhlasu u kamaráda Františka Ringo Čecha, to se ale šeredně spletl! Je tu rivalita hned od první minuty!

A jdeme prověřovat hvězdné znalosti – hádají se filmové a hudební ukázky, hraje se tichá pošta. V té naprosto s přehledem exceluje Fanánek! Nejen, že umí skvěle odezírat ze rtů, jeho obrovská devíza je hlavně v tom, že se zná s Karlem Gottem, o kterém příběh v tiché poště je. Takže kromě toho, co slyší, si spoustu informací sám domyslí. A většina toho je správně! Díky téhle megahvězdné známosti vybojuje pro svůj tým skoro maximální možný počet bodů!

Týmu Fanánka se překvapivě daří i přesto, že se jeho členové mezi sebou moc neznají. František Ringo Čech si půlku večera myslí, že vedle něj soutěží Andrea Verešová, a ne Andrea Kerestešová! V jednu chvíli dokonce zahlásí: „Slečna Verešová nemá sluchátka!" Asi nemá zrovna svůj den, protože po pár minutách v rámci hádání hudebních ukázek nepozná ani svoji vlastní pecku Pražákům těm je tu hej.  

Monika Žídková naprosto popře „zaručenou pravdu“ o nižší inteligenci blondýn. Téhle blondýně to totiž neuvěřitelně pálí a znalosti má, že zbytek týmu jen zírá. Tým Kuby Prachaře překvapivě boduje u slepé mapy i přesto, že zeměpisný specialista je v protějším týmu – Fanánek zeměpis miloval, takže v téhle disciplíně bezkonkurenčně exceluje.

To František Ringo Čech tuhle hru vzdává ještě před začátkem, on „má totiž navigaci", takže k čemu potřebuje znát mapu?! A navíc neváhá urážet všechny kolem. Když přijde na řadu statistika a otázka, kolik je v Česku žen, komentuje to slovy: „Když je odliv mozků, jsou to muži."  Statistika vůbec přinese zajímavé pikošky – věděli jste, jaká je průměrná výška českých mužů nebo kolik kilogramů papírových letáků dostane do schránky každý rok průměrný Čech? To vše a ještě mnohem více se dozvíte v nové show Máme rádi Česko s datem 19.5. 2013.

Koukejte se na Máme rádi Česko v neděli 19.5. 2013 ve 20.15 a dozvíte se to!

Zdroj, foto: Prima Family
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Máme rádi Česko 19.5. 2013:

Máme rádi Česko 19.5. 2013
 
Čtěte také



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Já velmi fandím Daně Morávkové. Mám jí moc ráda.
Obrázek uživatelky
profil
já fandím Prachařovi,ráda se na to dívám
Obrázek uživatelky
profil
Doutěž je úžasná. Jejím prostřednictvím si obohacuji svoje znalosti. Fandím týmu Jakuba Prachaře. Jen tak dál...
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles