Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Máme rádi Česko 26.5. 2013

26. 05. 2013 | Televizní tipy
To nejlepší nakonec! V posledním dílu show Máme rádi Česko s datem 26.5. 2013 nás čeká unikátní „rodinná“ velejízda! Vůbec poprvé v historii se v jednom týmu vedle sebe postaví matka a dcera – Veronika Žilková s Agátou Hanychovou, pod vedením (teď už manžela a zeťáka) Kuby Prachaře! Bude to hukot! 

Máme rádi Česko – 26.5. 2013:


Kuba Prachař
šel na jistotu a sestavu svého týmu pojal hodně rodinně – pozval si modelku, moderátorku, a teď už vlastně i svojí manželku - Agátu Hanychovou. A když už, rovnou oslovil i její maminku, herečku Veroniku Žilkovou. Tuhle rodinnou sešlost doplnil ještě o vědomostní oporu týmu – komika Luďka Sobotu. Za tým Fanánka znalosti otestuje sexy zpěvačka a herečka Olga Lounová, legendární hitmaker Michal David a charismatický slovenský herec Maroš Kramár, který na Česko nedá dopustit i přesto, že toho o něm moc neví.

Máme rádi Česko 26.5. 2013Jaké IQ má modelka Agáta Hanychová? Mluví o čísle 136! Jestli to je pravda, to uvidíme v show Máme rádi Česko s datem 26.5. 2013! Co ale Agátě upřít nemůžeme, je to, že co se týče českých filmů, minimálně od Zdeňka Trošky, má přehled jako nikdo. S literaturou a zeměpisem už je to trochu horší. Jak trefně, možná lehce urážlivě vůči své dceři, poznamenala Veronika Žilková: „Chytří lidé sledují Trošku.“ Kdepak Jirásek!

Kdo by čekal, že náš nejznámější hitmaker Michal David bude marně lovit vědomosti oboru sobě nejbližšího – v hudebních ukázkách, dočkal by se! Na přetřes přišly dokonce i slovenské názvy skladeb a slovenští autoři. Michal asi zapomněl, v jaké soutěži vystupuje! To Fanánek coby zkušený kapitán to ví moc dobře! A také ví, že nejde jen o znalosti, ale i o srandu. A tak se do toho Fanánek s dávkou vtipnosti trochu opře… „Jaké je jméno spisovatele, který má v příjmení frajera od slepice“?!

Maroš Kramár sice maturoval z češtiny, ale v show Máme rádi Česko s datem 23.5. 2013 viditelně hodně trpí. Ze soutěžního kola s výbušnou krabicí dokonce vyjde za totálního lůzra! Aby si napravil reputaci, nechá vyniknout svůj slovenský temperament a při jedné z hudebních ukázek vyzve paní Veroniku k tanci. Ostatní „gentlemani“ se nenechají zahanbit a při další ukázce tančí Žilková znovu, tentokrát s Luďkem Sobotou. Ten je možná pomalý na čudlíku, i v řeči, kreslení mu jde ale naprosto fantasticky! Tedy, nejsou to díla hodná světových galerií, ale co, účel jeho výtvory plní – body jsou doma!

O co lepší jsou hvězdní soutěžící v muzice, o to větší tragédie je to v zeměpise. Korunu tomu nasadí „geniální“ Agáta, která studovala česko-italské gymnázium, a hodiny zeměpisu jí tedy lehce minuly. Nebo je to jen výmluva? Pořádnou výmluvu by spíš potřeboval její partner a kapitán Prachař, kterého po tomhle díle občané Poděbrad minimálně ukamenují! „Taková zeměpisná sebevražda,“ posmíval se mu excelentní zeměpisec Fanánek.

Máme rádi Česko v neděli 26.5. 2013 od 20.15 na Prima family!

Zdroj, foto: Prima Family
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !