Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Manželské etudy po dvaceti letech: Zuzana a Stanislav

15. 01. 2018 | Televizní tipy
Pokračování osudů manželského páru Manželské etudy po dvaceti letech: Zuzana a Stanislav, k němuž se Helena Třeštíková se svým štábem vrátila po dvaceti letech (2006)

Cyklus Manželské etudy Československá televize poprvé odvysílala v roce 1987. Jednotlivé díly mapovaly život šesti mladých manželských dvojic od jejich svatby po dobu šesti let (1981–1986). Po 20 letech se Česká televize spolu s režisérkou Helenou Třeštíkovou rozhodla na tento projekt navázat, vyhledat sledované páry a po několik let opět zaznamenávat jejich život na prahu nového milénia. Získaný materiál se stal nejen výpovědí o vnitřních posunech člověka před branami středního věku, ale také o změnách, které s sebou přinesla hektická doba po pádu totality.

Manželské etudy po dvaceti letech: Zuzana a StanislavZuzana a Stanislav se asi pět let před začátkem nového natáčení rozvedli. Zuzana žije s dětmi Honzou (18) a Zuzankou (15) na malém městě, pracuje jako pomocná síla v lékárně a chrání si svůj malý svět, do kterého se vejdou děti, práce a pravidelné sledování telenovel v televizi.

Stanislav žije v Praze, vystřídal několik partnerek a poté se znovu oženil. Stanislav je velmi aktivní. Podniká, živí se jako překladatel a s novou ženou buduje ekologický dům.

Děti mezi dvěma životními modely postupně volí cestu aktivity a činorodosti, opouštějí malé město a vrhají se do víru složitého života v Praze.

Manželské etudy po dvaceti letech: Zuzana a Stanislav lze sledovat 15. 1. 2018 od 20,40 hodin na ČT2!


Zdroj, foto: Česká televize


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Manželské etudy po dvaceti letech: Zuzana a Stanislav:

Manželské etudy po dvaceti letech: Zuzana a Stanislav
Manželské etudy po dvaceti letech: Zuzana a Stanislav
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Koleda