Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Martin Chodúr jede na vinylech

9. 09. 2010 | Televizní tipy
„Můj sen je zpívat ráno, v poledne i večer, ale hlavně chci zpívat pro co nejvíc lidí,“ říká Martin Chodúr, který si přeje, aby jeho kariéra úspěšného zpěváka trvala až do smrti. Martin nevidí jinou alternativu.

Diváci soutěže Hádej, kdo jsem! si během nové znělky uvědomí, že pořad existuje již šedesát let. Poprvé se vysílal v Americe pod název What's My Line? V úvodním defilé si připomeneme slavné tváře, které zábavnou show prošly nejen u nás, ale i ve světě. Salvador Dalí, Elizabeth Taylorová, Woody Allen, Ronald Reagan, Dagmar Havlová, Karel Gott nebo Antonín Panenka. V nové premiérové řadě dojde i k obměně poroty. Evu Holubovou a Bohumila Klepla třikrát za sebou posílí další kolegové: Iva Kubelková a herec, bavič a moderátor Tomáš Matonoha. Složení poroty tedy bude pestřejší a variabilnější, než bylo dosud zvykem. Také se dozvíme mnohem více ze světa slavných hostů, kteří na sebe v rámci hry prozradí věci, jaké jsme o nich dosud ani netušili. Jako první promluvil o své sběratelské vášni zpěvák hadej-kdo-jsemMartin Chodúr.

Ve třetím kole odpovídá sama celebrita změněným hlasem. To nedělalo mladému zpěvákovi, kterého zná celá republika, žádný problém. Martin Chodúr dal staronové porotě celkem slušně zabrat. Nováčci si ale vedli slušně – a přestože Martina nakonec poznala Eva, Iva Kubelková se ubírala správným směrem.

Martin Chodúr se snad už narodil jako zpěvák v Ostravě v roce 1989 ve znamení Střelce. Už od dětství neustále zpívá a rodina má a měla pro tuto jeho druhou přirozenost pochopení. Hru na klarinet začal studovat v roce 2004 na Janáčkově konzervatoři v Ostravě. Pět let studia hudby a rok 2009 udělal z dvacetiletého Martina první česko-slovenskou SuperStar a on začal žít svůj pěvecký sen. Je jasné, že kromě talentu má v sobě Martin notnou dávku ctižádosti a zralosti, jinak by se nedokázal tak razantně prosadit. Je nepřehlédnutelný a svůj, i když jako notorický slušňák v saku a kravatě vlastně není typický teenagerovský idol.

Rok po soutěži má mladý interpret za sebou účinkování na stovkách společenských akcí, získal cenu Český slavík 2009 v kategorii Objev roku, diváckou cenu Žebřík 2009 v kategorii Zpěvák a Objev roku a Objevem roku byl také zvolen v prestižní anketě TýTý 2009. Vydal debutové cédéčko, k němuž si složil písničky sám a desku mu pokřtil sám Karel Gott. "To byla pro mě velká čest, že si na mě pan Gott udělal v tom strašném horku čas," radoval se na začátku léta zpěvák, který má za sebou též dva velké úspěšné koncerty s Janáčkovou filharmonií a s Filharmonií Bohuslava Martinů. A s osmdesátičlenným tělesem vystoupí v Bratislavě.

Martin má rád retro music a jeho další velká vášeň se točí také kolem hudby. Miluje staré desky a během závěrečného kola moderátorovi i porotě dokáže, že to není záliba jen akademická nebo povrchní. I se zavázanýma očima dokáže, že vlastní černé kotouče poznává všemi smysly. A nejen jejich název, ale i zemi původu a stáří kousku.

O tom, že „starý desky jsou hezký“, totiž Martin Chodúr nepochybuje. Dívejte se na další premiérovou řadu oblíbené soutěžní show Hádej, kdo jsem! 10.9. ve 20.00 na Primě!

Zdroj: Prima

Veronika J.
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Beránek