Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Martin Zounar vtrhne do Krejzových jako žárlivý býk

25. 09. 2018 | Televizní tipy
Představí se jako pěkný pořízek a manžel sestřičky Zdeničky na veterinární klinice u Krejzů. Martin Zounar si v novém seriálu Krejzovi zahraje myslivce Karla, který si svou manželku pěkně hlídá. A že k tomu má své důvody.

Na veterinu vlítne jak rozzuřený býk, protože si myslí, že ho jeho manželka Zdenička podvádí. Vstup do seriálu Krejzovi tak bude mít Martin Zounar opravdu zběsilý. Vřítí se za Pavlou Tomicovou a Honzou Šťastným jako velká voda. „Je bodrý, přímočarý, a to mám rád. Myslím, že spojení s Pavlou Tomicovou, která mi hraje manželku, je úplně bombastické. Je to fantastická dvojka a jako pár fungujeme skvěle,“ rozpovídá se o své postavě Martin Zounar, který se tak na place s oběma kolegy potkává po dlouhé době.

Martin Zounar vtrhne do Krejzových jako žárlivý býkS Pavlou jsme se viděli několikrát, protože jsme točili pár silvestrovských pořadů. Bylo to skvělý a potvrdilo se to, že na sebe slyšíme.“ Nejlepší scény se tak podle herce odehrávají na veterině, kde Pavla pracuje jako sestra. „Je tam i Honza Šťastný, se kterým jsem kdysi začínal svou hereckou kariéru. Točili jsme spolu seriál Bylo nás šest, kde se Honza objevil poprvé. Předtím točil většinou jen pohádky.  Byl to seriál, který nás přes noc vyšvihl tam, kde plujeme už asi pětatřicet let,“ vzpomíná s úsměvem herec, který se na klinice cítí jako doma.

Já zvířata miluju, sám mám doma zvěřinec, takže je to tady pro mě svátek. Setkávám se tu s klokany, papoušky, psy, surikatou, protože moje postava myslivce u toho vždycky nějak asistuje.“  Martin Zounar přiznává, že by byl rád, kdyby se před kamerou mohl objevit i se svou německou dogou. „S Limpinou se určitě v záběru jednou zastavím. Myslím si, že se sem dost hodí,“ vyslovuje přání Martin, který na obrazovku jako myslivec Karel vtrhne už dnes večer, protože nutně musí zkontrolovat svou manželku, jestli náhodou neflirtuje s nějakým páníčkem zvířecího pacienta. A že k tomu určitě důvod mít bude.

Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Martin Zounar vtrhne do Krejzových jako žárlivý býk:

Martin Zounar vtrhne do Krejzových jako žárlivý býk
Martin Zounar vtrhne do Krejzových jako žárlivý býk
Martin Zounar vtrhne do Krejzových jako žárlivý býk
Martin Zounar vtrhne do Krejzových jako žárlivý býk
Martin Zounar vtrhne do Krejzových jako žárlivý býk
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !