Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Máš minutu! - staňte se během minuty milionářem

9. 04. 2011 | Televizní tipy
Nový soutěžní formát s názvem „Máš minutu!“ míří na obrazovky Televize Prima. Jedná se o licenci úspěšného amerického originálu „Minute To Win It“, který vysílá televizní stanice NBC od loňského roku. Kromě USA slaví pořad úspěch v dalších šestnácti státech celého světa.

Čeští diváci poprvé uvidí Máš minutu! již tuto neděli 10. dubna ve 20.00.


Moderátorskými tvářemi české verze v Televizi Prima je známé duo Michal Suchánek a Richard Genzer, kteří soutěž doprovodí svým osobitým humorem.

Soutěž Máš minutu! je složená z disciplín, které si můžete vyzkoušet i doma. V každé z hodinových epizod soutěžící čelí deseti výzvám, u nichž se stupňuje obtížnost. Spolu s tím stoupá i možná výhra. Nejvyšší částkou, kterou si lze odnést, je 1 000 000 korun. U některých úkolů k výhře dopomůže zručnost, u jiných rychlost, u dalších pevná ruka. U všech je limit pro splnění 60 vteřin. Soutěžící v Máš minutu! může kdykoli odejít s penězi, které do té chvíle vydělal. Na cestě za nejvyšší výhrou má však k dispozici tři „životy“. Pokud se mu nepodaří splnit úkol v 60 vteřinách, ztratí „život“ a musí úkol opakovat znovu, dokud jej nedokončí úspěšně nebo dokud neztratí své tři „životy“. V ten moment je vyloučen. To, kde na stupnici výher ztratí svůj poslední život, určuje, kolik peněz si domů odnese.

V prvním díle Máš minutu! se seznámíme s Moravákem Jirkou a jeho početnou rodinou v hledišti a policistkou Katkou, kterou přišli ohlídat její kolegové policisté.

Jirka zvaný čert si společně s podpraporčicí Katkou před natáčením všechny disciplíny vyzkoušeli na tzv. bootcampu, kde se sešli také s dalšími soutěžícími i moderátory. Pustili se například do „texaského vlnobití“, kdy se klubkem vlny shazují plechovky na různě vysokých podstavcích, nebo do disciplíny „kousni mě“, která prověřuje flexibilitu soutěžících, nebo úkolu „karetní ninja“, kde je důležité soustředění a přesnost.

To, že pro zisk milionu korun v Máš minutu! není nutné být atlet, ale spíše dychtit po výzvách a předvést své schopnosti před přáteli, rodinou a televizními diváky, si vyzkoušely i herecké hvězdy oblíbeného seriálu Cesty domů. Před samotným natáčením první epizody tak do studia Máš minutu! dorazily nové posily seriálového policejního týmu Kristýna Leichtová a Martin Písařík a již ostřílená Petra Horváthová. Soutěžní disciplíny, jako například „kousni mě“ nebo „karetní ninja“, si dostatečně užívali, nakonec však všichni odcházeli s konstatováním, že tohle není způsob, jakým by chtěli vydělávat peníze.

Jakou nejvyšší výhru si v první epizodě nové soutěže Máš minutu! domů nakonec odnesli soutěžící a zda se někomu podařilo získat i vytoužený „meloun“, se dozvíme už v neděli 10. dubna ve 20.00 hodin na Primě.

 


Zdroj: Prima

Gabriela Straková
ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Máš minutu! - staňte se během minuty milionářem:

Máš minutu! - staňte se během minuty milionářem
Máš minutu! - staňte se během minuty milionářem
Máš minutu! - staňte se během minuty milionářem
Máš minutu! - staňte se během minuty milionářem
Máš minutu! - staňte se během minuty milionářem
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Mašle