Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Máte doma uklizeno na Prima love

4. 11. 2012 | Televizní tipy
Neohrožená dvojka Kim Woodburnová a Aggie MacKenziová se vydává tam, kam se ještě žádný mop nevydal. Jejich mise? Donutit ty nejnepořádnější britské domácnosti, aby vymetly špínu ze všech koutů a obyvatelé se naučili o své bezprostřední okolí starat. Nenechte si ujít nové díly pořadu Máte doma uklizeno?, které uvidíte již 5.11. 2012 na Prima Love.

O pořadu Máte doma uklizeno:

Dynamická dvojka Kim a Aggie
pořádně zamete se špínou, která se skrývá v nejhůře udržovaných britských domácnostech. Nejdříve se seznámíme s obyvateli bytu nebo rodinného domu a zjistíme, proč se jim nepořádek tak vymkl z rukou.

Máte doma uklizeno na Prima loveKim a Aggie se za doprovodu patřičně děsivé hudby vydají vydají v pořadu Máte doma uklizeno obydlí prozkoumat a znechuceně upozorní na nejhorší místa zkázy. Než začnou uklízet, setkají se s majiteli, kteří se patřičně ošívají hanbou. Většinu pořadu zabere samotné uklízení, při němž asistují profesionální pomahači. Ruku k dílu musejí přiložit u samotní obyvatelé.

Dámy mají své tradiční a trochu absurdní oblečení – bílé oblečky a barevné gumové rukavice lemované peřím a blýskavými falešnými drahokamy. Kim je dominantnější, často nejde pro ostrá slova na adresu obyvatel daleko. Jindy s pány naopak vesele flirtuje. Aggie se špíny štítí, přitom však pracuje jako detektiv a odebírá vzorky z nejkritičtějších míst, aby je poslala na rozbor do laboratoře. Často odhalí přítomnost různých druhů bakterií, například E. coli nebo salmonely.

Zdravotní problémy obyvatel mohou mít přímou souvislost s kvalitou vzduchu nebo existencí patogenů a Aggie se snaží, aby si tohle propojení uvědomili. Dámy nespoléhají jen na drahé komerční čisticí prostředky, naopak radí, jak si pomoci tradičními metodami.

Od té doby, co prozradily, že na odstraňování vodního kamene nejlépe funguje obyčejný ocet, vzrostl jeho prodej v britských supermarketech o 40 %. Aggie je vždy po ruce, aby dodala šokující vědecká fakta o děsech, které číhají v kobercích, o hmyzu v polštářích a mikrobech v ledničkách, takže i ti nejpořádkumilovnější diváci mají chuť navléknout si gumové rukavice a začít dezinfikovat.

V poslední části pořadu Kim a Angie odhalí dokonale uklizený byt, ze nějž se žádné koberce ani nábytek pro lepší výsledný efekt nevyhodily, jen se pořádně vyčistily. Za několik týdnů se štáb nečekaně vrátí, aby zkontroloval, jestli si majitelé dokázali pořádek udržet. Pořad Máte doma uklizeno? měl velký úspěch a my odvysíláme čtyři série britské verze a dvě série americké verze, kterou stále moderují Aggie a Kim.

V pořadu Máte doma uklizeno účinkují:

Máte doma uklizeno na Prima loveAggie MacKenziová
Aggie se narodila v oblasti Caingorn Mountains na Skotské vysočině. Brzy zjistila, že má talent na jazyky, a po studiu získala práci přímo u tajné služby MI6 v Londýně. Pracovala zde po mnoho let, a když odešla, musela podepsat doživotní slib mlčení. Dala se na novinařinu a psala pro mnoho ženských časopisů.

Když se stala asistentkou šéfredaktora časopisu Good Housekeeping, jejím úkolem bylo psát recenze na čisticí prostředky a pomůcky a vymýšlet různé nové postupy. Tvrdí, že se většinu fíglů na odstraňování skvrn naučila od matky. Díky tomuto zaměstnání byla v roce 2002 pozvána do konkurzu na moderátorku pořadu Máte doma uklizeno? a uspěla.

Kim Woodburnová
Kim pochází z Portsmouthu, měla pohnuté mládí a vystřídala mnoho zaměstnání. Pracovala jako sociální pracovnice, v dětských domovech, jako prodavačka i modelka pro obchod Littlewoods. V televizi se poprvé objevila v roce 1983, kdy v pořadu Pebble Mill at One předváděla pletené zboží.

Dlouhá léta se pak živila čištěním domácností v Británii i ve Spojených státech. Díky pořadu Máte doma uklizeno? se stala nejlépe placenou moderátorkou na stanici Channel 4 a v 61 letech televizní hvězdou. O svém životě napsala autobiografii Unbeaten.

Pořád Máte doma uklizeno? uvidíte již v pondělí 5.11. 2012
od 18.00 hod. a poté každý všední den na Prima Love


Zdroj, foto: Prima Family
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
« Předchozí   1   2  Následující » 
Obrázek uživatelky
profil
Je to uměle vytvořené pro diváky,až moc velký bordelSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
MĚ TO PŘIJDE PŘEHNANÉ
Obrázek uživatelky
profil
Už se těším. Viděla jsem pár dílů a ta "proměna" bytů a domů je až neuvěřitelná. Taky se divím, jak to někdo může nechat zajít až tak daleko.
Obrázek uživatelky
profil
to snad museli i dlouho hledat Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
Tomu se snad ani nepořádek říct nedá.Je tam nehorázný bordel a když v něčem takovým pak žijí malý děti,je to fujtabl.SmajlíkJak v něčem takovým vůbec může někdo vegetit,to mi hlava nebere.Smajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles