Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Miroslav Šimůnek – sám proti armádě krásných žen

10. 03. 2009 | Televizní tipy
Jméno Miroslava Šimůnka je často skloňováno v souvislosti s krásnými ženami. Také on je obecně považovaný za prototyp krasavce. Vylučuje se však fyzická krása a inteligence?

Celý pořad je vlastně o této otázce. Tvůrce pořadu čekal nelehký úkol – vybrat moderátora, který má dostatek šarmu a přitažlivosti, ale který zároveň bude natolik silnou osobností, aby zvládl půvabnou armádu 50 blondýnek a byl jedinému muži ve studiu – soutěžícímu – dostatečnou oporou. Volba padla na Miroslava Šimůnka.

Kdo Miroslav Šimůnek je?

Rodák z Jilemnice absolvoval strojní průmyslovku a posléze Vyšší odbornou hereckou školu v Praze-Michli. Poprvé na sebe upozornil v pohádkách Zdeňka Trošky Z pekla štěstí a Z pekla štěstí 2. Diváci ho mohli vidět i v několika dalších filmech – naposledy například ve Svatbě na bitevním poli režiséra Dušana Kleina. Neznámá mu nejsou ani prkna, která znamenají svět – divadlo.

Miroslav ŠimůnekMiroslavova profesní kariéra rozhodně nebyla vždy jednoduchá. Po rychlém startu se rozhodl zkusit štěstí v zahraničí, kam odešel se svou tehdejší manželkou. Čtyři roky strávil hlavně v Latinské Americe, Spojených státech a v Anglii. Právě v Anglii měl možnost zkusit si práci se zahraniční produkcí – natočil film s názvem A Good Murder. Kvůli roli albánského uprchlíka Nika se dokonce naučil několik vět albánsky. Mirek se ale netají tím, že se živil především „obyčejnou“ prací. říká Mirek a pokračuje: „V zahraničí jsem pracoval úplně normálně jako každý jiný. Dělal jsem například barmana a v hotelu recepčního,“„Rozhodně to neberu jako něco potupného. Alespoň jsem měl možnost poznat nejen dálky, o kterých jsem kdysi jako dítě snil, ale hlavně sám sebe. A to určitě nikdy neškodí. Poznal jsem, co to je starat se sám o sebe. Nelituji a snad jsem tam i dospěl,“ říká se svým stále klukovským úsměvem.

 

Čtěte také: Nepodceňuj blondýnky: Jeden muž. Padesát blondýnek.  Jeden milion.

Nepodceňuj blondýnky! Souhlasí i voják na mateřské dovolené?

Blondýnky se pustily do studenta žurnalistiky

Nepodceňuj blondýnky: Vyznají se dívky ve světové politice?

Zdroj: Prima

ZUZI
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Kraslice