Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Mladší o pár let - Kamarádky se srdcem na dlani

28. 01. 2010 | Televizní tipy

Příběh dvou nerozlučných kamarádek a jejich cestu za novou tváří a vizáží mladší o pár let představí Sabina Laurinová ve třetím díle nové show TV Prima. Tentokrát přivítá Marcelu Šperlovou a Marcelu Marešovou. 


Obě Marcely se znají už skoro 30 let a jsou přítelkyně na život a na smrt. Marcelu Šperlovou trápí kvůli výrazným kruhům pod očima každý pohled do zrcadla, a to hlavně po ránu. Její kamarádka Marcela by zase chtěla vypadat reprezentativně jako dřív. Jakými zásahy vrátí odborníci z pořadu Mladší o kamaradkypár let dávným přítelkyním šmrnc?


Marcele Šperlové hádají lidé nezřídka i o 7 let více a ani její kamarádka není se svým vzhledem vůbec spokojená. Kromě spousty společných zážitků mají obě Marcely společného ještě něco – nostalgické vzpomínání na ztracený mladistvý vzhled. Obě denně stojí u zrcadla, natahují povadlou pleť a říkají si, jak to bylo krásné, když byly mladé. Jak se na sebe budou koukat po proměně s nově nabytou mladší vizáží?


Sledujte další omlazování v Mladší o pár let již ve čtvrtek 28. ledna od 21.10 na Primě!


 

Zdroj: Prima


Zdeničkaa
ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Mladší o pár let - Kamarádky se srdcem na dlani:

Mladší o pár let - Kamarádky se srdcem na dlani
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !