Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.03. 2024
Dnes má svátek Soňa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Mladší o pár let - Kvůli proměně se vzdám i práce!

5. 02. 2011 | Televizní tipy
„Vybrali jste si mě na totální proměnu? Tak to dám výpověď v práci, ať mám na takovou životní příležitost dostatek času!” říká s radostí Eva Vavřičková, hlavní hrdinka šestého dílu jedinečné omlazovací show! Nezklamou odborníci na estetiku její obrovská očekávání?

Paní Eva hodnotí svůj zjev velice negativně. Připadá si, že vypadá jako babička. Tou být rozhodně ještě nechce, i když už má vnučku. Doufá tedy, že jí profesionálové z řad lékařů a vizážistů navrátí k životnímu elánu také mladší vzhled. Myslí si dokonce, že díky jejich zásahům může omládnout až o 20 let. Opravdu se tak razantní proměna podaří?

Na své zdrmladsi-o-par-let-eva-vavrickovaaví paní Eva příliš nehledí. Sama tvrdí, že v mládí chodila neustále na večírky a tancovačky, nevyhýbala se alkoholu ani cigaretám. Teď už se sice zklidnila, ale stále na životní styl příliš nedbá. Věří totiž, že má v genech dlouhověkost, protože její maminka je čilá devadesátnice. Potvrdí, nebo vyvrátí tuto domněnku výsledky v síni pravdy? Bude muset paní Eva přiznat omyl?
Život se s touto hrdinkou omlazovací proměny také zrovna nemazlil – většina blízkých kamarádek jí zemřela. Proto paní Eva věří, že jakmile bude mít nový obličej, začne znovu, třeba i s novým přítelem.

Sledujte proměnu aktivní paní, která touží po krásnějším obličeji a novém životním začátku, již v pondělí 7. února ve 21.20 na Primě!

Zdroj: Prima

Veronika J.
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
« Předchozí   1   2   3  Následující » 
Obrázek uživatelky
profil
je jeho chování, ostatní je maska.
Obrázek uživatelky
profil
tahle proměna pro mě nebyla proměnou,ale hrůzou.Ta paní se chovala přinejmenším divně.Bylo jí 57 a vypadala.....
Obrázek uživatelky
profil
Má vnučku, ale nechce vypadat jako babička...je jí asi tak zhruba tipuji 57 a kdyby měla jiný účes a usmívala se, vypadala by na 50 .. i bez složitých operací..nešla bych na to ani za milion Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
Dokáže vnější proměna změnit člověka i vnitřně. Jestli byla před 20 lety šťastná (touha omládnout o 20 let), tak ať jí to vyjde.
Obrázek uživatelky
profil
Jsem také babička, je mi 60 let, myslím,že na ně vypadám,ale nestydím se za to,jsem hrdýá,že mi vnoučata říkají babičko. Já sama bych odvahu neměla se do proměny přihlásit a jistě bych svoji práci za tuto změnu nevyměnila. Přesto přeji paní,aby se jí vše vydařilo.
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles

Košík