Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Na Ostravsku už mají Prostřeno!

1. 03. 2010 | Televizní tipy

Smíchat pět různých lidí z odlišných poměrů, přidat nápadité menu, proložit je příjemnou konverzací a dochutit pozváním k sobě domů. Pokud všichni hosté snahu ocení, dostat titul hostitel týdne a 25 tisíc korun k tomu! Takové výzvy se nezalekli domácí mistři vařečky ze všech koutů republiky v novém zábavném pořadu Televize Prima – Prostřeno!


Nahlédněte každý všední den už od pondělí 1. března v 18.00 do kuchyně a bytu možná i svých sousedů. A navíc – recepty všech hostitelů hned po odvysílání jednotlivých dílů na stránkách pořadu Prostřeno, kde nebudou chybět ani rady a tipy jak být nejlepším hostitelem.


prostrenoV prvním soutěžním týdnu se podíváme do ostravského regionu. V koutu severní Moravy žijí Zlata Štěpánková, Žaneta Olšáková, František Letal, Zlatuše Polachová a Dimitri Kanurkov, zatím se ale ještě nesetkali. Již brzy se však poznají velmi důkladně. Každý den budou postupně vařit večeři pro ostatní čtyři u sebe doma. Na konci večera hosté snahu a kuchařský výkon hostitele ohodnotí bodovým skóre od 1 do 10. Kdo získá nejvíce bodů od svých protihráčů, stane se hostitelem týdne a vyhraje 25 tisíc korun. Těšit se diváci mohou také na komentáře Jany Bouškové a Václava Vydry, jejichž hlasy budou pořadem provázet.


PONDĚLÍ – milovnice zvířat Zlata


Nejtěžší úkol zahájit týden i celý pořad připadl na paní Zlatu. Rodačka z Ostravy a bývalá řidička autobusu žije ve Frýdku-Místku. Její byt skrývá pár nevšedních překvapení, zato její menu je celkem obyčejné… Knedlíčková polévka bez knedlíčků mnohé zklamala, a co teprve domácí nudličky, které nebyly zas až tak domácí… Ocení hosté alespoň tzv. metrovou roládu?


ÚTERÝ – atraktivní Žaneta


Nastaví laťku o něco výše atraktivní Žaneta, která se do Havířova přestěhovala teprve vloni? Nějaký čas žila v Německu a naučila se tam vařit jídla, která nabídne i ve svém menu. Byt má jako ze žurnálu, miluje tanec a možná hostům i zatančí. Nebo si pro ně připravila něco úplně jiného?


STŘEDA – experimentátor František


Třetí večer má v režii kadeřník František. Svoji práci miluje, stejně jako vaření. Je experimentátorem, který rád zabrousí do exotických vod asijské kuchyně. Dnes ale neplánuje složitou tabuli, skvělého dojmu chce dosáhnout prostřednictvím výzdoby, květin a svíček. Pro hosty si naplánoval i zábavnou společenskou hru.


ČTVRTEK – temperamentní Zlatuše


Předposlední hostitelkou je upovídaná servírka Zlatuše, která žije v Brušperku. Vaří denně a moc ráda. Je veselá, temperamentní, z jídel upřednostňuje minutky. Její dnešní hosté se mohou těšit na velmi různorodé menu plné neobvyklých kombinací. Čeho bude u stolu víc – jídla, nebo Zlatušiny osobnosti? Dostanou se hosté vůbec ke slovu?


PÁTEK – seladon Dimitri


kure-s-ryziZávěrečný večer s vyhlášením výsledků. Role posledního hostitele se ujal padesátiletý Ostravák Dimitri, jehož rodiče pocházejí z Makedonie. Pracuje jako technik. Má rád inteligentní humor a hosty chce zaujmout vyprávěním o Makedonii. Upřednostňuje balkánskou kuchyni, oblíbil si steaky, ryby a zeleninu. I přesto, že není profesionální kuchař, chce dokázat, že umí vařit a uspořádat i sváteční tabuli.


Kdo udělal nejvíce pro to, aby si domů odnesl vytoužených 25 tisíc korun? Srdečná milovnice zvířat Zlata, nebo téměř dokonalá usměvavá Žaneta? Kadeřník-experimentátor František, či upovídaná servírka Zlata? Nebo poněkud záhadný Dimitri se svou balkánskou inspirací?


Předvést své hostitelské a kuchařské dovednosti a vyhrát 25 tisíc korun mají šanci i další diváci. Casting Prostřeno! stále pokračuje!


Zdroj: Prima


Vendi V.
ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
tam by som si pochutila
Obrázek uživatelky
profil
jsem se na to dívala.Ale myslím,že se nezavděčí nikdo.Vařit sice umím a myslím,že dobře,ale do takové soutěže bych nešla.Vadilo by mi hlavně to,že cizí lidé by mi prošmejdili celý byt
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles