Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 20.04. 2024
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Nápady až za tři miliony korun v nové řadě Dne D

6. 01. 2011 | Televizní tipy

Na obrazovky České televize se vrací úspěšný pořad Den D. Premiérové díly třetí řady tohoto cyklu mohou diváci sledovat vždy ve čtvrtek na ČT1 ve 20:55. Vybrané projekty představí jejich autoři nejen před televizními kamerami, ale především před investory, o jejichž finance budou opět usilovat.  Režie Vladimír Forst.


Ve čtvrtek 6. ledna se diváci nejprve podívají na speciální díl o osudech projektů, které uspěly, a nebo zaujaly v již odvysílaných dílech. Jak se jim dnes daří a kam se posunuly? V tomto dílu autoři mimo jiné připomenou projekt Ivana Neumana. Jeho plastická neinvazivní operace vyvolala velký zájem diváků, a ti se nyní mohou podívat na operaci provedenou na několika dobrovolnících. 


den-dDen D je českou verzí celosvětově úspěšného formátu Dragons´ Den. Pět investorů čeká ve svém doupěti na nápad, který stojí za investici. Pokud se takový objeví, vkládají do něj vlastní peníze, zkušenosti a kontakty. A kteří to jsou? Úspěšní podnikatelé Dana Bérová, Marta Nováková, Tomio Okamura, Michael Rostock-Poplar a Ivan Pilný.


Do třetí řady Dne D přihlásili jejich autoři na 400 projektů. Před kamery se dostal přibližně každý šestý. Podle tvůrců pořadu jsou tentokrát projekty originálnější a především obchodně propracovanější než v minulosti. Oproti předchozím dvěma řadám mohou tentokrát zájemci žádat až tři miliony korun, což je dvojnásobek původní částky. Překvapením pro diváky je také nový způsob, jakým uchazeči po skončení svých prezentací vyjadřují svoje emoce, dojmy a pocity.


Stejně jako v předchozích dvou řadách pětice investorů každý projekt pečlivě prověří. Jejich autory zahrnuje dotazy a pranic je nešetří. Zajímá se nejen o zajištění výroby, ale také o obchodní strategii, očekávanou skupinu potencionálních zákazníků a další podrobnosti svědčící o připravenosti podnikatele vstoupit se svým projektem na trh.


Tvůrci pořadu si pochvalují, že se připravenost projektů výrazně zvedla. Uchazeči se z odvysílaných dvou řad výrazně poučili. Tím, že byl navýšen limit až na tři  miliony koruny, se přihlásili  podnikatelé s propracovanějšími projekty, z nichž některé dnes již fungují a investici potřebují proto, aby se posunuli o úroveň výše. 


První díl třetí řady Dne D vysílá ČT1 13. ledna 2011


Zdroj: Česká televize


Vendi V.


ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
tak tento porad jsem nevydela,ale kdyz bude cas tak se kouknu muze to byt zajimave
Obrázek uživatelky
profil
se mi líbí. Jsou tam předváděné zajímavé (nebo někdy dost vadné) nápadySmajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles