Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 18.04. 2024
Dnes má svátek Valérie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Nová série pořadu Jak se staví sen je na cestě

25. 08. 2009 | Televizní tipy
Nová, v pořadí již pátá řada populární a naučné show o bytovém designu Jak se staví sen startuje již v pondělí 24. srpna. Tentokrát ponese podtitul „Zázraky přes víkend!“. Základní koncepce pořadu zůstává stejná, přibude ale mnoho nových prvků a detailů, které pořad osvěží. Sledujte první díl páté série pořadu Jak se staví sen v pondělí 24. srpna ve 21:20 na Primě.

„Tato série pořadu Jak se staví sen bude mít celkem 16 dílů a přinese divákům více zábavy a designérům více adrenalinu než doposud všechny předešlé úspěšné série dohromady,“ slibuje Milan Herman, šéfproducent pořadů vlastní tvorby Televize Prima.

Přestože zůstane základní koncepce pořadu stejná jako v předchozích sériích, přinese nová řada navíc mnoho nových prvků a detailů, které celou show osvěží. Kromě nabízených rad designérů i populárních osobností a praktické realizace celé rekonstrukce tak diváci budou mít například možnost nahlédnout do soukromí rodin, v jejichž obydlí se proměna uskuteční.

Nová série pořadu Jak se staví sen je na cestěZměna se nevyhne ani designérům, neboť dosavadní dvojice se rozšíří o dalšího odborníka, který se bude vždy soustředit pouze na dílčí zadání v celé přeměně. Během letního období se pak diváci mohou těšit i na díly věnované zahradní architektuře.

První díl ukáže, jak se vypořádat s dospíváním dětí a zařídit podle toho jejich pokoje. Nechte se překvapit originálním řešením designérek Kamily Douděrové a Ivany Holínkové v rodinném domečku v Domousnicích kousek od Mladé Boleslavi, kde je čeká nejen čtyřčlenná rodinka Hrdých. Iniciátorem přeměny je aktivní maminka Radka, která rodinu do castingu přihlásila s tím, že by chtěla stávající dětský pokoj přizpůsobit potřebám třináctileté slečny a proměnit dosavadní ložnici páru na pokojíček pro šestnáctiletého syna Jana.

Zdroj: TV Prima

Lydias
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
porad
Obrázek uživatelky
profil
porad
Obrázek uživatelky
profil
porsd......
Obrázek uživatelky
profil
určitě zajímavý pořad,ale to napětí!!!!!!!!!!!!!!!
Obrázek uživatelky
profil
a třeba nechám inspirovat, pokud bude za coSmajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles