Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 18.04. 2024
Dnes má svátek Valérie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Nova začala natáčet seriál Okresní přebor

21. 03. 2009 | Televizní tipy

První klapka zahájila natáčení původního, komediálního seriálu TV Nova z prostředí vesnického fotbalu. Bude se jmenovat Okresní přebor a jeho děj mapuje jednu sezónu fotbalového klubu Slavoj Houslice.

První natáčecí den zastihl celé fotbalové mužstvo při tréninku v místní sokolovně, k čemuž posloužily interiéry sokolovny v Komárově nedaleko Hořovic. Od osmi hodin ráno tam proháněli míč Ondřej Vetchý, David Novotný, Ladislav Hampl, Jakub Kohák, Petr Růžička a další protagonisté seriálu.

Okresní přebor„Herce do seriálu Okresní přebor jsem vybíral podle jejich fotbalových schopností,“ říká režisér Okresního přeboru Jan Prušinovský. Sám hraje fotbal od šesti let a v současné době kope za Ostrovan Zadní Třebáň, a tak zcela ve fotbalovém duchu seriálu popřál, „aby vyhrál v prodloužení,“ čímž současně vyjádřil přání, že bude-li se divákům Okresní přebor líbit, mohl by v budoucnu mít i pokračování.

 

Hrdinové seriálu Okresní přebor

Hlavní postavou seriálu je kapitán fotbalového mužstva a později hrající trenér Jirka Luňák (Ondřej Vetchý), fanatický fotbalista. Aby vesnická kopaná mohla vůbec existovat, takového muže potřebuje. Druhou hlavní postavou je Jarda Kužel (David Novotný), přirozený talent, býval by to dotáhl daleko, kdyby chtěl. Předsedou klubu je Václav Orel (Luděk Sobota), muž v brzkém důchodovém věku, který často bývá hromosvodem událostí, o finance se stará pokladník klubu Ludvík Hovorka (Pavel Kikinčuk) a zdravotníkem je veterinář Adolf Větvička (Leoš Noha).

Své místo v seriálu mají samozřejmě i ženy, mj. Jaroslava Pokorná, Táňa Vilhelmová, Marika Procházková a Alena Mihulová.

Tvůrci seriálu Okresní přebor

Scénář napsal Jan Pušinovský a Petr Kolečko, za kamerou stojí Petr Bednář, o výtvarnou podobu seriálu se postarali architekt Jan Vlček a kostýmní výtvarník Ivan Stekla, režie se ujal Jan Pušinovský, rodák z Hořovic, v jejichž okolí se Okresní přebor natáčí.

Jako režisér je Jan Pušinovský podepsaný pod komedií František je děvkař, coby asistent režie pracoval na filmu Jana Hřebejka Medvídek, spolupracoval také na scénáři snímku Karla Janáka Rafťáci a jeho studentský film Nejlepší je pěnivá získal několik ocenění - Fresh Film Fest, Premiers Plans Festival D´Angers nebo Vienna Short Film Fest.

Zdroj: NOVA

Notburga

ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
oddychovkaSmajlíkpro pondělní večer jako dělanéSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
cesky serial Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
Je tam Vetchý tak že dobrý.Přítel je velký fotbalista,tak ten to prožívá.
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles