Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 20.04. 2024
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Nový český film Fotograf v našich kinech

8. 01. 2015 | Televizní tipy
V příběhu volně inspirovaném osudy světoznámého českého fotografa Jana Saudka (Karel Roden) se vracíme k některým zásadním křižovatkám života umělce obdařeného nejedním výjimečným talentem, živelností a vášní. Všechny tyto vlastnosti mu přinesly slávu i odmítání, lásku i zradu, zástupy obdivovatelů i osamocení. 

O filmu Fotograf:


Středem Janova života vždy byly ženy. Ať ty, které pózovaly před objektivem jeho fotoaparátu, nezřídka postavy až pitoreskní, či ty, jež ho obklopovaly v  soukromí. Dcery, manželky, milenky, sexuální přítelkyně, intelektuální obdivovatelky. Jedny nezištně milující a oddané, jiné podváděné a zhrzené, další sdílející s rozkoší jeho bouřlivý život.

Nový český film Fotograf v našich kinechAle i takové, které s proslulým umělcem toužily spojit svou budoucnost, posedlé touhou zkrotit jeho svobodomyslnost, sdílet s ním jeho majetek, talent i geny. Exempláře všech těchto ženských typů jsou pikantním kořením mimořádného filmu, který je příjemně hořkou komedií s erotickými prvky.

Příběh je okořeněn humorem, neboť náš hrdina je smyslem pro humor vrchovatě obdařen. Film poodkrývá tajemství Janovy tvorby, ponořuje se do bizarního a sugestivního světa žen, které ho obklopují,“ říká režisérka filmu Fotograf Irena Pavlásková o snímku, na jehož scénáři se podílela s Janem Saudkem.

Hlavní roli ztvárnil Karel Roden, kterého si můžeme užívat ve zcela nové poloze, v níž ho diváci ještě neviděli. Je vášnivý, zábavný, vtipný, roztomilý i provokující. Novým filmovým objevem bude představitelka hlavní ženské role, velmi zajímavá Máša Málková.


Ukázka z filmu Fotograf




Premiéra filmu Fotograf je naplánovaná na 8.1. 2015


Zdroj, foto: Bioscop

Vendula Vrablová
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Rodena mám ráda, ale kritikové o něm psali, že to zahrál dobře, ale zas se jim nehodil hlas, že ho někdo měl nadabovat, tak já nevím...celkově to vyznělo, že představa byla jiná a dopadlo to taky jinak - kvůli Rodenovi, že to nebyla asi správná postava, ač je vynikající herec.

Tak měli obsadit někoho jiného, to je taky pořád něcoSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
Taky bych to chtěla vidět, i když Saudka moc nemusím.
A Roden bude jistě přesný.
Obrázek uživatelky
profil
A TO JÁ BYCH TO CHTĚLA VIDĚT
Obrázek uživatelky
profil
na tohoto exota letím, div se nepřerazím,Smajlík kdyby tam tak bylo vše v čem je "extravagatní", to možná, ale to by bylo přes čáru.
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles