Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 24.04. 2024
Dnes má svátek Jiří
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Nový pořad Gondíci s.r.o. na Primě

27. 02. 2015 | Televizní tipy
Televize Prima uvede v sobotu 7.3. 2015 nový pořad s Adélou a Daliborem Gondíkovými, který bude zaměřen na bydlení, zahradu, design, zdraví, inspiraci, styl i zábavu. Sourozenci zde budou vystupovat jako zástupci rodinné firmy Gondíci s.r.o., která současnému divákovi nabídne inspiraci a rady z různých oborů, s čímž jim budou pomáhat odborníci. Populární dvojice bude také radit, kam jet na výlety nebo co dobrého lze připravit v kuchyni. Magazín se bude na obrazovce objevovat každou sobotu v 16.25.

Gondíci s.r.o. – nově na Primě:


Pořad je postaven na 7 až 9 reportážích, které se z poloviny odehrávají na různých stanovištích po celé České republice. Jejich druhá polovina se odehrává v pronajaté moderní vile, kde se v průběhu roku budou dodělávat interiéry. Zeleň na zahradě se zase bude udržovat a doplňovat. Diváci tak budou moct sledovat různé pracovní postupy a sledovat růst zeleně. „Naše témata vždy reflektují roční období. Velmi se těšíme na natáčení speciálů, kterými bychom chtěli náš nový pořad zpestřit. Na jaře se například budeme věnovat Velikonocům, v létě rybám a lodím, na podzim nás čekají zase sklípky a vinobraní. A možná i vycestujeme za hranice,“ uvádí Dalibor Gondík.

Nový pořad Gondíci s.r.o. na PriměZ okruhu témat, kterými se budeme v našem pořadu zabývat, se nejvíc těším na nápady od různých designérů a tipy na úpravy a renovaci bytů, zajímají mě i novinky na trhu. Těším se taky na inspiraci pro práci rukama, různé kreativní výtvarné činnosti, které pak můžu vyzkoušet doma s dcerkou. Na podobné věci mám docela trpělivost a baví mě,“ dodává Adéla Gondíková.  Kromě nich budou za reportážemi cestovat i další dva moderátoři – Monika Valentová a Michal Jagelka.

Jsem rád, že se nám se sourozenci Gondíkovými podařilo dát dohromady koncept nového magazínu, který přináší atraktivní témata. Pořad je určen pro současného diváka, který rád tvoří, věnuje se zahradě, vaří, cestuje, sportuje nebo je prostě jen zvídavý. Chceme jej inspirovat a nadchnout pro nové činnosti v průběhu celého roku,“ říká Roman Mrázek, programový ředitel skupiny Prima, a dodává: „Mimo letní prázdniny plánujeme celoroční vysílání pořadu.

Nový pořad Gondíci s.r.o. uvidíte poprvé 7.3. 2015 na Primě


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Nový pořad Gondíci s.r.o. na Primě:

Nový pořad Gondíci s.r.o. na Primě
Nový pořad Gondíci s.r.o. na Primě
Nový pořad Gondíci s.r.o. na Primě
 
Čtěte také



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
necháme se překvapit-pták Loskuták v novém
Obrázek uživatelky
profil
Myslím,že je to úplně to samé co na konkurenční tv.Akorát,že tomu udělají novou podobu.Smajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles