Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Nový pořad Utajený šéf už 25. dubna na Nově

25. 04. 2018 | Televizní tipy
televizní fenomén, který patří mezi nejúspěšnější světové formáty, míří poprvé na české obrazovky! Televize Nova uvede formát Undercover Boss v českém prostředí pod názvem Utajený šéf. Pořad představuje vysoce postavené manažery, kteří týden pracují v utajení ve svých společnostech. Na pět dní se vmísí mezi své zaměstnance a zjistí, co by se bez tohoto pořadu nikdy nedozvěděli! Diváci tak budou mít možnost sledovat jedinečné vztahy mezi šéfem a zaměstnanci.

„Utajený šéf patří k formátům úspěšným a oblíbeným po celém světě, a to především díky nevšednímu pohledu kamer mezi běžné zaměstnance velkých firem. Nový pořad ukazuje, že každý zaměstnanec je důležitý a každý má šéfa, se kterým někdy nesouhlasí nebo ho rozčiluje. Formát přináší kombinaci humoru, dramatu i dojetí, a tak si ho zamilovali diváci po celém světě. Věřím, že zaujme i české publikum,“ říká programová ředitelka televize Nova Alex Ruzek.
 
Nový pořad Utajený šéf už 25. dubna na NověPrvním šéfem, kterého diváci uvidí, je Lukáš Pytloun - generální ředitel a majitel hotelového řetězce. „Chtěl jsem zjistit, jak firma pod mým vedením po patnácti letech vypadá z pohledu zaměstnance. Zda jsou mí zaměstnanci v práci šťastní, co je jejich hnacím motorem, jak mě vnímají a co bychom měli jako společnost zlepšit, abychom byli ještě blíže zákazníkům,“ popisuje svá očekávání Lukáš Pytloun.
 
Utajený šéf neboli Undercover Boss vznikl ve Studiu Lambert. Česká verze show vznikla na základě zahraniční licence od All3Media International Limited z Velké Británie. Jedná se o nejpopulárnější show v americké televizní historii, kterou sledovalo neuvěřitelných 38,5 milionů diváků a získalo několik ocenění Emmy. Od roku 2010 bylo v USA odvysíláno celkem osm sérií s více než sto epizodami a tento pořad zařadilo do vysílání přes dvě stě zemí po celém světě.

Premiéru nového pořadu Utajený šéf uvidí diváci už 25. dubna na Nově, následně pak každou středu ve 20:20.


Zdroj, foto: Archiv TV Nova

Vendula Vrablová
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Nový pořad Utajený šéf už 25. dubna na Nově:

Nový pořad Utajený šéf už 25. dubna na Nově
Nový pořad Utajený šéf už 25. dubna na Nově
Nový pořad Utajený šéf už 25. dubna na Nově
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Mašle