Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 19.03. 2024
Dnes má svátek Josef
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Nový seriál Dokonalý svět odstartuje již zítra!

31. 08. 2010 | Televizní tipy
V duchu hesla „Do velkého světa jen na vysokých podpatcích“, jímž se řídí redakce lifestylového magazínu Grace, se uskutečnila i slavnostní premiéra nového seriálu televize Nova Dokonalý svět. V pondělí 30. srpna 2010 večer se pražský Slovanský dům zaskvěl záplavou exkluzivních toalet, luxusních střevíčků, doplňků a dokonalého make-upu, bez nichž si lidé z redakce nejlepšího módního časopisu v zemi nedovedou život vůbec představit. První díl ojedinělého projektu z prostředí lifestylového časopisu, který se může pochlubit mimo jiné i hvězdným obsazením, zhlédnou televizní diváci již zítra, 1. září 2010, ve 20.55 hodin!

Dokonalý svět, původní seriál TV Nova z prostředí redakce luxusního časopisu Grace, se představil poprvé divákům na slavnostní premiéře, která premiera-dokonaly-svetse konala v pondělí 30. srpna 2010 v pražském Slovanském domě. Příběh plný haute couture, stylu glamour, luxusu a výjimečnosti osobně představil režisér Vít Karas.

Velkolepý večer si nenechali ujít představitelé hrdinů z redakce nejlepšího módního magazínu v zemi Saša Rašilov (ředitel redakce David Maxa), Jitka Čvančarová (módní ředitelka Michelle Pavlíková), Vanda Hybnerová (ředitelka inzerce Olga Krutvorová alias Kruťanda), Jana Stryková (produkční Vanda), Kristýna Leichtová (asistentka Bára), Kristina Lukešová (recepční Natálie), Barbora Poláková (asistentka) a Nikol Moravcová (asistentka), která své herecké kolegy představila v roli moderátorky hostům v sále.

V první řadě seriálu, jehož autorkou je novinářka a scenáristka Mirka Vopavová, ztvárnila hlavní postavu mladá slovenská herečka Eva Sakálová. V dalších významných rolích se představí Jana Hlaváčová, Juraj Kukura, Tereza Brodská, Vojta Dyk, Zuzana Norisová, Filip Čapka a Martin Pechlát. Celkem projde před kamerou zhruba stovka herců, 24 profesionálních modelek a řada známých osobností, mimo jiné topmodelka Simona Krainová, Sagvan Tofi či slavný fotograf Robert Vano. V epizodních rolích se také objeví Hana Maciuchová, Chantal Poullain, Dara Rolins a další. Natáčelo se v mnoha zajímavých prostředích, například v luxusních buticích v Pařížské ulici, na golfovém hřišti na Konopišti či v obchodním centru Arkády na pražské Pankráci.

Dokonalý svět    středa 1. září 2010 mimořádně ve 20:55
                          od středy 8. září 2010 vždy ve 20:00




Zdroj: NOVA

Veronika J.
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
jsme ani jeden dil
Obrázek uživatelky
profil
Nic moc to Vám povím. Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
krásky! Na seriály mě moc neužijou, takže zase beze mě...
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles

Mašle