Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.03. 2024
Dnes má svátek Soňa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Ohnivý kuře - 55. díl - Sex, láska a krutosti

24. 10. 2016 | Televizní tipy
55. díl televizního seriálu Ohnivý kuře nese název „Sex, láska a krutosti“ a sledovat jej můžete 24.10. 2016. Klára chystá oslavu k návratu Didi z Kanady. Připraví velkolepou party. Ale volá Didi, že si pobyt o pár dnů prodlouží. Klára je rozhozená a Mike se jí snaží uklidnit, ale moc se mu to nedaří. Klára je smutná.

Veruna v 55. dílu seriálu Ohnivý kuře s datem 24.10. 2016 řeší natáčení cukrářské soutěže. Chce od Buráka vědět, co si vezmou na sebe. Burák naštvaně odpoví, že přece jedou prohrát, tak je jedno, co budou mít na sobě. Veruna to ale řeší dál a navštíví kadeřníka.

Ohnivý kuře - 55. díl - Sex, láska a krutostiDo cukrárny v 55. dílu seriálu Ohnivý kuře s datem 24.10. 2016 vpochoduje Denisa a dává Veruně dispozice na natáčení a přivezla jim DVD s jejich medailónkem. Jsou prý úžasní. Pochválí Veruně účes a doporučí jí, co si má vzít na sebe. Veruna se rozhodne, že prostě bude úžasná.

Na soutěži Veruna zjistí, že jako protihráče má svou namachrovanou spolužačku Dášu. Burák nechápe, co Veruna dělá a proč je tak urputná. Kolo vyhrají. Burák je naštvaný.

Renáta v 55. dílu seriálu Ohnivý kuře s datem 24.10. 2016 líčí Monice, jaké má starosti se zamilovaným Robertem. Ale zjišťuje, že i ona je zamilovaná. Chce se domluvit s Robertem na večer. Ale ten se překvapivě vymluví, že jde se Soňou do kina. Renáta si ale umí poradit. Jenže Soňa začne být podezíravá. Žaluje Leošovi.

O seriálu Ohnivý kuře:


Hrají: Jakub Prachař, Jan Dolanský, Kristýna Leichtová, Lucie Polišenská, Petr Štěpánek, Simona Babčáková, Josef Polášek, David Gránský, Barbora Seidlová, Pavel Batěk, Lenka Krobotová, Leoš Noha, Linda Rybová, Libuše Švormová, Norbert Lichý, Josef Carda, Zdeněk Dušek, Zdeněk Vencl, Ivy Hoangm, Viet Anh Doan  a další. Režie: Jiří Chlumský

Sledujte 55. díl seriálu Ohnivý kuře
vysílaný v pondělí 24.10. 2016 od 20:15 na Primě


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Ohnivý kuře - 55. díl - Sex, láska a krutosti:

Ohnivý kuře - 55. díl - Sex, láska a krutosti
Ohnivý kuře - 55. díl - Sex, láska a krutosti
Ohnivý kuře - 55. díl - Sex, láska a krutosti
Ohnivý kuře - 55. díl - Sex, láska a krutosti
Ohnivý kuře - 55. díl - Sex, láska a krutosti
 
Čtěte také



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Také sleduji
Obrázek uživatelky
profil
těším se na každý další dílSmajlíkSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
...Smajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles