Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Ohnivý kuře - 77. díl - Hra o jablka

30. 01. 2017 | Televizní tipy
77. díl televizního seriálu Ohnivý kuře nese název „Hra o jablka“ a sledovat jej můžete 30.1. 2017. Mike hledá kupce na svůj domek. A zájemce ho velmi překvapí a hned se mu zlepší nálada. Ale při prohlídce zahrady si uvědomí, s kým tam byl naposled a vymluví se, že musí zpět do práce. Burákovi se přizná, že nemůže na Kláru jen tak zapomenout.

Mašlíková je unavená z hlídání své zásilky, kterou nikdo nechce a Manka má o ní starost. A má proč. Mašlíková se dozvídá, že jí čeká dražba domu kvůli nezaplacené pohledávce, ale nikomu nic neřekne. Manka s Jardou a Malvínou se to dozví a jsou v šoku. Je jim jasné, že dům musí za každou cenu v dražbě získat.

Ohnivý kuře - 77. díl - Hra o jablkaRenáta najde poukaz do welness hotelu a myslí si, že je pro ni a pro Leoše. Leoš slibuje Soně, že Renátě o nich vše řekne. Ale je z rozhovoru dost nervózní a Soňa mu nabízí, že ví jak ho uklidnit. Na pokoji je ale přistihne Renáta. Monice pak Renáta vypráví, že má Leoše v hrsti a že se Leoš teď bude snažit. Ale Leoš to cítí jinak a Renáta se dozvídá pravdu.

O seriálu Ohnivý kuře:


ČR 2016. Režie: V. Moravec. Hrají: J. Dolanský, J. Prachař, S. Babčáková, J. Polášek, P. Štěpánek, N. Lichý, R. Zach a další.

Sledujte 77. díl seriálu Ohnivý kuře
vysílaný v pondělí 30.1. 2017 od 20:15 na Primě


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Ohnivý kuře - 77. díl - Hra o jablka:

Ohnivý kuře - 77. díl - Hra o jablka
Ohnivý kuře - 77. díl - Hra o jablka
Ohnivý kuře - 77. díl - Hra o jablka
Ohnivý kuře - 77. díl - Hra o jablka
Ohnivý kuře - 77. díl - Hra o jablka
 
Čtěte také



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
...Smajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles