Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 24.04. 2024
Dnes má svátek Jiří
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Ohnivý kuře II. - 101. díl - Terapie

8. 05. 2018 | Televizní tipy
101. díl druhé řady televizního seriálu Ohnivý kuře nese název „Terapie“ a sledovat jej můžete 8.5. 2018.Macátko má pocit, že by Mike potřeboval navštívit psychologa. Burákovi je ale jasné, že Mike k psychologovi rozhodně nepůjde.

Macátko se tedy nabídne, že uspořádá skupinovou terapii. Má na to certifikát. Aby Mika přesvědčili, že se má zúčastnit, vymyslí fiktivní Maričiny problémy. Jak terapie dopadne? A kdo z nich ji potřeboval nejvíc?

Ohnivý kuře II. - 101. díl - TerapieSoňa už má plné zuby toho, jak ji máma obskakuje. Leoš prosí Arnošta, aby si ji odvezl, ale ani tomu se to nedaří. Renáta zase potřebuje půjčit od Leoše a Soni byt, aby v něm mohla „léčit“ Milušku a tak dostat zpět peníze, o které ji připravil Béda. Uzavře nakonec Soňa s Renátou tajný pakt? A jak by mohla Renáta pomoct s Janákovou?

Grandu se stále nedaří tak, jak by si Svěcený s Radkem představovali. Na Spásnou myšlenku, je nevědomky přivede Jana a Vrána jim to potvrdí. S jídlem v Grandu spojí soutěž o nějakou hodnotnou cenu. Nápad je to dobrý, ale kde takovou hodnotnou cenu vzít? Radek má ale něco v záloze a Grand se začíná plnit. Na jídlo přijde dokonce i Marika. O co se tedy v Grandu soutěží? Nalákalo by to i vás?

Jarda má problém. Manka se odstěhovala a vařit už nebude. Kohout je na všechno sám a je naštvaný.  Nevraživost mezi Jardou a Kohoutem se stupňuje, až musí zasáhnout Malvína s Táňou. Chvíli to funguje, ale ti dva se znovu pohádají, kvůli výběru náhradníka za Manku. Vše dorazí Jarda, když kvůli jeho hloupému vtipu Kohoutovi rupnou záda a Kohout skončí v nemocnici. Kdo ale bude vařit teď? U Slepičků nezbyl jediný kuchař.

O seriálu Ohnivý kuře:


ČR 2018. Režie: L. Kodad. Hrají: J. Prachař, J. Dolanský, K. Leichtová, L. Polišenská, S. Babčáková, V. CIbulková, J. Hána, S. Rašilov, O. Pavelka, V. Kopta, A. Stanková, R. Novák, B. Jánová, L. Hampl, A. Chocholatá, I. Korolová a další.

Sledujte 101. díl druhé řady seriálu Ohnivý kuře
vysílaný v úterý 8.5. 2018 od 20:15 na Primě


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !