Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 18.04. 2024
Dnes má svátek Valérie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Ohnivý kuře II. - 107. díl - Odjezd bez loučení

29. 05. 2018 | Televizní tipy
107. díl druhé řady televizního seriálu Ohnivý kuře nese název „Odjezd bez loučení“ a sledovat jej můžete 29.5. 2018. Burák s Verunou řeší co s dětma a jestli jít na policii. Mají strach, že se Gábině něco stalo. Přijde jim, ale doporučený dopis odeslaný včera z místní pošty.

Jsou v něm doklady dětí a prosba, aby se Burák s Verunou o děti postarali. Děti navíc potvrdí, že je tak máma někde nechává běžně. Jak se k tomu Veruna postaví? A jak Burák?

Ohnivý kuře II. - 107. díl - Odjezd bez loučeníMezi Mikem a Petrou už to zase jiskří a všichni kromě Mika to vidí a dobírají si ho. Mike ale všechny spekulace rázně odmítá.  Petře se Mika podaří vytáhnout na sjezdovku a báječně si to spolu užijí. Jen Mike je úplně domlácený. Černá sjezdovka je na něj moc. Večer si dají víno a… Bude něco víc?

Božka přeorganizuje Kohoutovi celou kuchyň a nutí ho vařit více jídel. Kohout je z toho na mrtvici. Všechno je jinde, než kde má být a Kohout rozhodně neplánuje navýšit pracovní tempo. Podezřívá Jardu, že Božku najal, aby ho vyštípala.  Jarda pro jistotu Božce zakáže, aby chodila do hospody, když nemá směnu.

Božka ale chce Kohoutovi dokázat, že to s ním myslí dobře. Luky dostane skvělou nabídku na práci v zahraničí. Všichni mu gratulují, jen na Karolíně je vidět, že jí to štve. Pohádají se kvůli tomu a Luky je připraven k odjezdu. Karolína je přesvědčená, že od ní utíká, protože nechce rodinu a Luky se zas nechce nikým nechat šikanovat. Odjede Luky? Jak to mezi nimi dopadne?

O seriálu Ohnivý kuře:


ČR 2018. Režie: L. Kodad. Hrají: J. Prachař, J. Dolanský, K. Leichtová, L. Polišenská, S. Babčáková, V. CIbulková, J. Hána, S. Rašilov, O. Pavelka, V. Kopta, A. Stanková, R. Novák, B. Jánová, L. Hampl, A. Chocholatá, I. Korolová a další.

Sledujte 107. díl druhé řady seriálu Ohnivý kuře
vysílaný v úterý 29.5. 2018 od 20:15 na Primě


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !