Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 24.04. 2024
Dnes má svátek Jiří
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Ohnivý kuře II. - 34. díl - Deníky psané z lásky

24. 08. 2017 | Televizní tipy
34. díl druhé řady televizního seriálu Ohnivý kuře nese název „Deníky psané z lásky“ a sledovat jej můžete 24.8. 2017. Mike si promluví s Jiřím. Chce o všem vědět a chystá se na policii. Jiří ho od toho zrazuje a podsouvá mu podezření na Marka.

Když do cukrárny přijde kytice, ve které je schovaný mrtvý pták a Markův přívěsek, je to pro Mika jasný důkaz. Mike si na Marka počká v cukrárně a napadne ho. Je z toho velká rvačka, a když se navíc ukáže, že Marek je v tom nevinně, Klára už o Mikovu pomoc nestojí.

Ohnivý kuře II. - 34. díl - Deníky psané z láskyAdéle se podařilo otěhotnět s Alešem. Oba jsou šťastní. Adéla přinese Alešovi prázdný deník. Chce, aby tam Aleš nalepil své fotky a napsal dítěti nějaký osobní vzkaz. Aleš přes slzy dojetí téměř nevidí. S deníkem mu pomáhá Malvína. Ale co ostatní děti? Aleš se rozhoduje udělat deníky pro všechny. Ale kolik těch dětí bude? A podaří se udělat všechny deníky tak krásné jako ten první? Malvína bude muset opět zasáhnout.

Produkční oznamuje Hrubešové s Verunou, že příští natáčení proběhne u nich v bytě. Jenže žádné „u nich v bytě“ neexistuje. Hrubešová bydlí v malém kamrlíku a u Veruny jsou nastěhovaní Jíša s Janou. Jíša je ale naštěstí celý den na brigádě a Jana ve škole. Hrubešová si stěhuje k Veruně osobní věci. A to dost podivné věci. Natáčení ale v pořádku proběhne a naše soutěžící už znají svůj první úkol. Nebude to snadné.

Janáková stále bydlí u Leoše se Soňou. Uvědomuje si, že je jim tak trochu na obtíž a tak je zahrnuje péčí a láskou. Leoš se spřátelí s Robim a je od něj pozvaný na partičku pokeru. Leoš poker nehraje a jen pozoruje, jak starosta prohrává další a další peníze.

O seriálu Ohnivý kuře:


ČR 2017. Režie: L. Buchar. Hrají: J. Prachař, J. Dolanský, K. Leichtová, I. Janžurová, A. Stanková, J. Hána, V. Kopta, M. Preissová a další.

Sledujte 34. díl druhé řady seriálu Ohnivý kuře
vysílaný ve čtvrtek 24.8. 2017 od 20:15 na Primě


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
...Smajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles