Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 16.04. 2024
Dnes má svátek Irena
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Ohnivý kuře II. - 38. díl - Staronová podezřelá

7. 09. 2017 | Televizní tipy
38. díl druhé řady televizního seriálu Ohnivý kuře nese název „Staronová podezřelá“ a sledovat jej můžete 7.9. 2017. Ve městě se objeví Renáta. Pro Kláru je to okamžitě podezřelá číslo jedna. Klára vyrazí do hotelu za Renátou a nedopadne to dobře. Vjedou si do vlasů, a to doslovně. Situaci zachraňuje Mike.

Druhý den ráno je v cukrárně pozdvižení. Všechny židle jsou vyskládány do pyramidy a na zemi leží Renátina náušnice. Klára volá policii a obviňuje Renátu. Renáta se jim vysměje a policie jako vždy.

Ohnivý kuře II. - 38. díl - Staronová podezřeláBurák si jde promluvit s Verunou. Má obavy, že Veruna těžce nese jeho vztah s Karolínou. Veruna se ale tváří, že je v pohodě a Burák je za to rád. Později se  Veruna dozví, že se Burák chystá kvůli Veruně Karolínu vystěhovat. Jana Veruně poradí, že jediný způsob jak přesvědčit chlapa, že o něj ženská nestojí, je ukázat se mu s jiným chlapem. Veruna poprosí Vojtu, aby předstíral jejího přítele. Vojta to udělá víc, než jen rád.

Do hospody u Slepičků přijde obchodník s pivem. Rád by odebíral pivo, které mu Jarda poslal. Problém je v tom, že Jarda mu poslal pivo od Kohouta. A Kohout toho teď má hodně. Alena sehnala další zájemkyně o lázně a ještě musí pracovat v kuchyni. S Kohoutem to sekne. Kdo nakonec bude vařit to pivo?

Leoš už může chodit o berlích. Vstane, ale nepoznává ani byt, ani bistro. Janáková všechno přeorganizovala. Soňa je nadšená, jak teď všechno funguje. Leošovy pocity jsou poněkud odlišné.

O seriálu Ohnivý kuře:


ČR 2017. Režie: L. Buchar. Hrají: J. Prachař, J. Dolanský, K. Leichtová, I. Janžurová, A. Stanková, J. Hána, V. Kopta, M. Preissová a další.

Sledujte 38. díl druhé řady seriálu Ohnivý kuře
vysílaný ve čtvrtek 7.9. 2017 od 20:15 na Primě


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
...Smajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles