Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Ohnivý kuře II. - 57. díl - Dědictví

14. 11. 2017 | Televizní tipy
57. díl druhé řady televizního seriálu Ohnivý kuře nese název „Dědictví“ a sledovat jej můžete 14.11. 2017. Jarda se těší na zděděné peníze po tetě a plánuje koupi většího pivovaru. Manka je ale přesvědčená, že jde o omyl. Jarda najme soukromého detektiva, aby o tetě zjistil co nejvíce informací.

Burák musí vypomáhat Karolíně v bistru, než Karolína najde někoho na výpomoc. Burák jí sežene svého kamaráda Lukyho. Lukymu a Karolíně to společně šlape. Leoš začíná žárlit na Arnošta.

Ohnivý kuře II. - 57. díl - DědictvíArnošt všechny baví svými vtipy a na Leoše  jakoby se zapomnělo. Leoš se ale nevzdává bez boje. Mike si došlápne na Vránu. Je rozhodnutý ho teď hlídat. Vrána musí Jiřímu přiznat, jakou udělal předešle chybu.

O seriálu Ohnivý kuře:


ČR 2017. Režie: L. Buchar. Hrají: J. Prachař, J. Dolanský, K. Leichtová, I. Janžurová, A. Stanková, J. Hána, V. Kopta, M. Preissová a další.

Sledujte 57. díl druhé řady seriálu Ohnivý kuře
vysílaný v úterý 14.11. 2017 od 20:15 na Primě



Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !