Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Ohnivý kuře II. - 95. díl - Nefér manévry

17. 04. 2018 | Televizní tipy
95. díl druhé řady televizního seriálu Ohnivý kuře nese název „Nefér manévry“ a sledovat jej můžete 17.4. 2018. Manka zjišťuje jak je na tom její investice. Chce si svoje peníze hlídat líp než Jarda. Ona stejnou chybu jako on neudělá. Viktor ji ale nezvedá telefon . Manka přes Ferdu zjistí, že se s rekonstrukcí výrobny ještě vůbec nezačalo.

Nakonec se Viktor objeví v hospodě a Mance potvrdí, že pracovat, ještě nezačali. Čekají totiž na povolení ze stavebního úřadu. Manka se rozhodne, že se do svého podnikání zapojí aktivně. Bude jí to něco platné? Jana chce po Veruně svůj podíl z výhry. Dokonce začne Veruně vyhrožovat soudem.

Ohnivý kuře II. - 95. díl - Nefér manévryVeruna je v šoku a to ještě netuší, že se Jana pustila i do Jíši a že ho citově vydírá. Potřebuje totiž od něj podepsat potvrzení, že má nárok na část peněz z výhry. Jíša vyměkne a slíbí jí to. Jana vyhledá právníka, ten ji ujistí, že pokud to otec podepíše, tak svoje peníze dostane. Podá Jana na Verunu trestní oznámení? A co se stane, když se celou pravdu dozví Jíša? Za kterou z dcer se nakonec postaví?

Radkovi se pořád ještě trochu příčí, že ukradli koncept Kuřete, ale udělá, co Svěcený chce. Když pak Svěcený donese do kuchyně suroviny na dnešní den a nové menu, tak Jarce dojde, co chystají a absolutně s tím nesouhlasí, na takové zlodějině se přeci nebude spolupodílet. Bude nakonec v Grandu vzpoura personálu?

A jak zareagují Mike s Burákem, když se od Jarky dozví, že jim v Grandu ukradli jejich koncept? A bude to opravdu pro hotel tak výhodný tah? Rorejs je zpátky v Janovkách. Nechal se zaměstnat u městské policie. Lukeš si ho ale pořádně hlídá. Zjistí, že Rorejs ve službě pil a napaří mu kázeňskou výstrahu a pokutu. Rorejs má na Lukeše pořádný vztek.  Dá si sraz s Makovcem a vymýšlejí plán jak se Lukešovi pořádně pomstít. Co vymyslí? Rorejs umí  být pěkně zákeřný.

O seriálu Ohnivý kuře:


ČR 2018. Režie: L. Kodad. Hrají: J. Prachař, J. Dolanský, K. Leichtová, L. Polišenská, S. Babčáková, V. CIbulková, J. Hána, S. Rašilov, O. Pavelka, V. Kopta, A. Stanková, R. Novák, B. Jánová, L. Hampl, A. Chocholatá, I. Korolová a další.
    

Sledujte 95. díl druhé řady seriálu Ohnivý kuře
vysílaný v úterý 17.4. 2018 od 20:15 na Primě


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !