Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 23.04. 2024
Dnes má svátek Vojtěch
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Ohnivý kuře II. - 99. díl - Překvapivé návraty

1. 05. 2018 | Televizní tipy
99. díl druhé řady televizního seriálu Ohnivý kuře nese název „Překvapivé návraty“ a sledovat jej můžete 1.5. 2018. Burák ráno oznamuje Mikovi, že se už moc těší na Kláru. Mike to ale nechápe, Klára mu o návratu neřekla. Mike to vezme jako překvapení a Chystá Kláře s Didy uvítání. Klára se ale vrací sama a je k Mikovi chladná. Oznamuje mu, že v Janovkách nezůstane a vrátí se zpět do Kanady. Mike se rozhodne, že odletí s Klárou. Ale co na to Klára?

Renáta narazí na Bédu a jeho novou oběť Milušku. Renáta chce po Bédovi zpět své peníze. Béda se dušuje, že jí peníze vrátí. Brzy bude bohatý dědic. Miluška vidí Bédu, jak se s Renatou baví a chce vědět kdo to je. Béda Renátu představí, jako výbornou léčitelku. To Milušku zaujme a chce po Renátě, aby ji léčila. Nabízí za to slušný balík peněz. Renata a léčitelka? Vlastně, proč ne?

Ohnivý kuře II. - 99. díl - Překvapivé návratyManka je v takové depresi, že ani nepřijde do práce. Malvína se jí rozhodne pomoc. Chce po Viktorovi, aby podepsal uznání dluhu, ale Viktor to odmítne. Malvína se rozhodne najmout bouchače, kteří by Viktora srovnali. To ale zarazí Jarda. Právník už má s Jardy a Manky legraci.

Mance to ale vtipné nepřipadá. Rorejs nachytá Tomáše, jak nakládá do auta plátna a začne větřit. Robi musí vymyslet, jak jeho pozornost odlákat od Konopáskovy sbírky. Jasně, další „sbírku“ mají Hobzovi. Tomáš musí Hobzovou sbalit a předvést se s ní Rorejsovi. Dokáže to? A chytne se Rorejs falešné stopy?

O seriálu Ohnivý kuře:


ČR 2018. Režie: L. Kodad. Hrají: J. Prachař, J. Dolanský, K. Leichtová, L. Polišenská, S. Babčáková, V. CIbulková, J. Hána, S. Rašilov, O. Pavelka, V. Kopta, A. Stanková, R. Novák, B. Jánová, L. Hampl, A. Chocholatá, I. Korolová a další.

Sledujte 99. díl druhé řady seriálu Ohnivý kuře
vysílaný v úterý 1.5. 2018 od 20:15 na Primě


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !